Google priprema veliki redizajn Gmaila, procurile

poruka: 64
|
čitano: 26.217
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google priprema veliki redizajn Gmaila, procurile ".
8 godina
offline
Re: Google priprema veliki redizajn Gmaila, procur

@bunker

 

Slažem se da je sloboda (izbora) privid.

Ja radim razliku u načinu kako ti netko uzima pare (i sve ostalo): nasilje je nepotrebno (zastarjeli koncept). Točnije, danas je puno manje potrebno. Pri nasilju mislim na monopol, patente, proprietary standarde.

Također: ono malo slobode što je dozvoljeno, nužno je - a dominacija je moguća unatoč slobodi (- "slobodi").

Nepotrebno je sotonizirati npr Arch, čak i da nekim slučajem predstavlja "realnu prijetnju": naprosto to nije za svakoga. Ali dok postoji alternativa za pojedince, barem minimalna, to je ok.

Nepotrebno je uzimati ekstra-ekstra-profit ako je minimalni ekstra-profit više nego dovoljan.
Prevedeno, npr Gmail može biti i ostat će free; kome treba, kupit će dodatni storage (iznenadio bi se kako to dobro funcionira: ljudi su hrčci, većina, a i teško im je pobrisati npr 5K mailova - tu su im "bitni" računi, povijest...). Ili neku drugu dodatnu uslugu.
Guglo se oslanja na deterministički behaviorizam, zakon velikih brojeva. Kako to mogu predvidjeti (glupost ili bar predvidljivost korisnika)? Pa to im je core biznis: big data mining + analiza (korisna interpretacija).

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2018 13:51 (Zechina).
7 godina
offline
Re: Google priprema veliki redizajn Gmaila, procur
Zechina kaže...

......

 

Zaboravih komentirati onu tvoju da će it infrastruktura biti plinovod 21 stoljeća...

 

Da, vrlo vjerojatno, no to ju opet negura na pijedestal. Dosegnemo li ikad alfa centauri nekim transportnim sredstvom, naravno da će u tome ogromnu ulogu imati i informatika i komunikacije, no ovdje nije igra kokoš-jaje nego je vrlo jasno da smo ( slikovito ) razvijali kvantna računala da nam pomognu u osmišljavanju puta do obližnje zvijezde, a nismo putovali do obližnje zvijezde zato da bismo razvijali time kvantna računala...  To kaj smo postali potpuno ovisni o it infrastrukturi ju isto negura na vrh piramide, jer jednako je tvoje tjelo ovisno o kardiovaskularnom sustavu pa ga svejedno tu i tam pregledaš svakih par godina osim ak negdje zaškripi....

 

Petak, park , pankerice, vopi...nula bodova ili...??

 

8 godina
offline
Re: Google priprema veliki redizajn Gmaila, procur
bunker kaže...

 

Petak, park , pankerice, vopi...nula bodova ili...??

 

 

Vopi sam netom odradio, a za ostalo - imam muskulfiber od nadobudnih proljetnih priprema, ni sauna nije pomogla (ipak sam ja razminirao svoj m2 rvacke, geleri me svako proljeće na to podsjete)

 edit: imaju u Čeh pubu (bar u Prer., za Palm. nisam ziher) neko novo česko, točeno; gorče ali ok, cijene su i dalje popularne ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2018 21:00 (Zechina).
7 godina
offline
Re: Google priprema veliki redizajn Gmaila, procur

O druze zechina...pa ti si naš.... Gelere srećom nemam ( zaobisli me u onih 5 ratnih godina ), no teretanu i mjesta dobre zabave rado pohodim ( naravno, u cilju rasprave o gmailu ili linuxu, nikako zbog dobre klope ili pankerica..hehheeee ) .

🍷
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice