HP najavio nove konvertibilne ProBook x360 prijeno

poruka: 1
|
čitano: 927
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP najavio nove konvertibilne ProBook x360 prijeno".
10 godina
offline
HP najavio nove konvertibilne ProBook x360 prijeno

Nekako gledam .. i pitam se .. je li već nastupilo vrijeme da sve ultrabook-ove pošaljemo u ropotarnicu povijesti pojavom smartphone-a sa ekranima većim od 6 inča, ili tableta sa većim ekranima? 

Poslovnom čovjeku koji puno putuje jednostavnije je koristiti spomenuti i sveprisutni smartphone koji obiluje gotovo svim potrebnim programima, a i office-om koji je i besplatan, i svim ostalim, nego ipak - tegliti "ultralagani" laptop čija baterija ne može konkurirati spomenutom, kao ni "cigla na žici" za punjenje istog .. Istina smartphone-i nemaju fizičku tipkovnicu, ali ako ste spretniji sa prstima, t.j. nemate "medvjeđu" ruku ni to nebi trebao biti problem, dok se tableti mogu spojiti na tipkovnicu ako nekome zatreba .. Ako netko programira na ultrabook-ovima - svaka mu čast na trudu bez obzira na rezoluciju u kojoj radi, a ako ga koristi za kakve prezentacije, to valjda ima smisla ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2019 16:59 (W2000).
 
0 6 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice