Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu

poruka: 4
|
čitano: 2.876
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu".
16 godina
odjavljen
offline
Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu

Koristio Uber jednom u zivotu i to bas u Londonu. Zgodna stvar...

Freak Show Inc.
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu

Fake taxi

 
9 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu
Friday kaže...

Koristio Uber jednom u zivotu i to bas u Londonu. Zgodna stvar...

 vidi se da si u pečalbi/kiša tuđeg neba i zaboravio si kako je taksijaner čovjekov prirodni neprijatelj. tu u zg (osobito noću i ujutro) jure k'o kreteni (dakle, prekorače dopuštenih 50 u gradu i dvostruko), prolaze kroz crveno, ne zaustavljau se pred zebrom, drkaju po telefonima dok voze ... nikakve prometne kulture i svaki je šerif. i nikome ništa. kad bi se tu itko obazirao na/kontrolirao uvažavanje zakona i propisa, 98% bi ih ostalo bez auta i radne dozvole. sad je skoro svaki drugi auto u gradu taksi. sumanuto. ratna zona. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
14 godina
online
Uber ponovno izgubio dozvolu za rad u Londonu

Navoza sam se taxijima i kod nas i vani...

 

Uber je dobra fora kao platforma i moja iskustva su mahom pozitivna. Dobrim dijelom je to sta unaprid znas cijenu i zato sta ih mozes ocijenit pa se vecina trudi bit pristojni. Naravno, van toga je drama. Vozi te i drka po mobitelu na whatsapp ili na aplikaciji ....

 

"Obicni" taxisti su, opet po mom iskustvu, masu gori. U Hr je situacija ko iz filma o kraju svijeta... kad sletis na aerodrom u Citluku (Splitu) trce za tobom i vicu da ne zoves Uber. Da ne govorim o medusobnim obracunima tih klanova di se prebijaju medjusobno ili razbijaju aute i slicno. Imam i dobrih iskustava di mi taxist u NL izadje iz mercedesa u odijelu i otvori vrata... tako da ima svasta.

 

Sve u svemu mislin da je Uber daleko ispred klasicnih taxista iz razloga sta korisnici imaju neki uticaj na njih. Kad nema nikog u autu opca su opasnost i jedni i drugi. Naravno, drzava ne radi apsolutno nista po tom pitanju inace bi ih vec 90% bilo u zatvoru.

 

Nadam se autonomnim vozilima sta prije :)

Obalo suncana, ti moj si cijeli svijet
 
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice