Umjetna inteligencija s mobitela dovršila Schubert

poruka: 3
|
čitano: 2.018
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjetna inteligencija s mobitela dovršila Schubert".
15 godina
offline
Umjetna inteligencija s mobitela dovršila Schubert

i ne samo to! narodni heroj uavej riješio je (tipkom slijeva, na poleđini, s trakom zalijepljenom preko kamere) problem nepravedne raspodjele bogatstva i gladi u svijetu. bolesti su nestale kao sda ih nikad niti bilo nije. bez njega ne bismo imali hladnu fuziju niti na sobnoj, a nekmoli na kuhinjskoj temperaturi. do marsa stižemo za pol sata (ak ne stanemo na fobosu radi 0,3 s nogu + kisela). nema više rata ali ni mira. čovječanstvo napokon proživljava humanizam i rene gregor sansu. uavej, svaka ti dala. 

 

usput: tko je nije sluš'o, magarac je bio. iako više volim () mahlera*, ovo je lijep komad glazbe.

 

 

 

 

*ne d'o bog da mi uavej ovo dira: 

 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 12:38 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
offline
Umjetna inteligencija s mobitela dovršila Schubert

Šta je previše, previše je. Ovo je već bazobrazluk. Huawei ovo, Huawei ono. Još samo fali da Huawei klonira, barem ovcu ako neće čovjeka.

42
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 14:02 (markoBT).
 
1 0 hvala 0
8 godina
offline
Umjetna inteligencija s mobitela dovršila Schubert
U cijeloj ovoj priči nedostaje kontrolni pokus. Trebalo bi uzeti primjerice, prva dva stavka Beethovenove 9., onda komjutorski generirati ostala dva, pa ih potom komparirati s onime što je napisao Beethoven. Ne mogu ni zamisiti da bi se u posljednjem stavku pojavila Oda radosti! Riječ je dakle o imitaciji. Svaki slikar može naučiti da slika u stilu Picasa, no umjetničku vrijednost slika španjolskog majstora neće dostići. Umjetnost se ne može svesti na tehniku!
 
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice