Izlozbeni prostor sa upaljenim monitorima?

poruka: 3
|
čitano: 1.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
offline
Izlozbeni prostor sa upaljenim monitorima?

Jel ima koji ducan da drzi izlozbene monitore koji su upaljeni da se vidi kakva je slika? Zanima me jako 4K, ali htio bih vidjeti uzivo da vidim da li je to stvarno toliko bolje da mi se isplati platiti upgrade. I naravno da mi bude lakse odabrati velicinu dijagonale. Ne razumijem, u koji god centar odem, televizori su uvijek upaljeni, a monitori nisu, ko da na monitorima slika nije bitna, a na televizorima je... Bas cudno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2019 12:31 (BrankoBananko).
 
3 0 hvala 0
4 godine
protjeran
offline
Izlozbeni prostor sa upaljenim monitorima?

Pod slikom te kaj tocno zanima tj za sto ces koristiti monitor?, igre, filmove, "posao", obrada fotografije i sl.?

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Izlozbeni prostor sa upaljenim monitorima?

zato jer PC branša i tv (bijela tehnika i sl.) zapravo nisu ista branša, različite navike, jamstva, dobavljači itd.. i brzine promjene modela (koji i na tvu sad ubrzavaju dok su prije desetljećima bili isti.. ali eto, imaju izloženo + oblik reklame). Moinitor je roba koju želiš vidjeti.. ostalo nemaš što gledati npr cpu ili hdd .. tj zanimaju te samo teh.podaci tj ono što piše na kutiji i kao sa šećerom, ne otvara se u trgovini za provjeru niti se važe nego se 'vjeruje'.. a trgovci PC komponentama emaju tu naviku, tj samo veliki trgovci imaju odgovarajući prostor i tad je to običo odjel bijele tehnike a pc kao možda dio.. to je tako.

 

-ti kao kupac možeš zatražiti, no malo koji trgovac će htjeti demonstraciju (jer je to otvaranje ambalaže, gubljenje vremena..) i većina kažu da odneseš pa ako nije ispravno reklamiraš-zamjeniš ili vratiš.

+ većina robe iz cjenika je samo stvar cjenika centralnosg skladišta i često roba uopće nije u trgovini-na polici.. često tek dobavljivo korz koji dan po narudžbi i sl. .. a zbog pritiska cjene webshopova i ne mogu si dozvoliti drugačije poslovanje (razlika u cijeni + trošak koji bi time generirali..) zato to ne rade, za pc-monitore.. mada je danas to slično-isto kao tv za koje kao što vidiš imaju tu naviku. To je tako..

 

+ i realan razlog, tv spoje ant.kablom i prikazuju neki program ili reklame.. za moitor to ne može, nema prijemnik, mora biti pc-vga.. i tad bi trebao hrpu računala koja rade i šalju sliku, dok pri tome slika može biti različitih postavki, rezolucija i sl. a to e mora uopće biti povezano s monitorom nego npr vga.. i tad opet ništa ne vidiš, dok ne možeš sam provjeriti.. probati, kao i igranonici i naravno ni to trgovcu nije lako tj trošak i gnjavaža + problemi-kvarovi koje bi 'horde' kupaca stvorili. Tako je vani bilo moguće pr probati joystick.. kod nas praktički nigdje, no i to samo u velikim trgovinama (koje su btw propale..) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2019 14:46 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice