Njemačka garancija

poruka: 4
|
čitano: 1.579
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
Njemačka garancija

Pozdrav,

Htio sam kupiti graficku u Njemackoj, problem je u tome sto stranica ne dostavlja u Hrvatsku vec bi koristio uslugu (mailboxde) koja ce je poslat meni iz Njemacke. Znaci stranica u kojoj kupujem graficku salje to njima i onda oni meni posalju. E sad, ako se graficka pokvari pod garancijom, ako im posaljem grafu rekli su da ne mogu slati natrag u Hrvatsku, kao i na taj mailboxde. Zanima me ako je moguce da ja posaljem prijatelju u Njemackoj tu graficku pa da ju on odnese njima? Pitam zato jer sam negdje citao da mora odnjet onaj koji ju je kupio, radi imena na racunu, istina ili ne?

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Njemačka garancija

Misim da dosta ovisi i o proizvođaču ja osobno nisam nikad web shop kontaktirao nego direktno Support od proizvođača doduse živim u DE. Jel ti nebi bilo lakše da ti prijatelj kupi i ponese ili posalje tako je njegova adresa na racunu ako nesto bude sigurno nećeš imati problema. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
offline
Re: Njemačka garancija

-samo npr automobil je takva roba gdje postoji vlasnik-papir.. kupac može biti bilo tko, nije uvjet za ostvarivanje garancije. Jedini problem je fizička udaljenost tj kako ćeš nešto dostaviti, kako ćeš opisati problem (ako ne znaš jezik) i sl.. po zakonu, ni račun ili jamstveni list nisu nužni, ali poželjno je imati papire, tj tad ne moraš dokazivati gdje-kad je nešto kupljeno.

-s druge strane, ako si zabrinut, kupi u domaćoj trgovini.. ili preuzmi rizik, tj to je tvoja odluka kao i kupiti ili ne..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
offline
Njemačka garancija

Hvala na odgovorima! Kontaktirao sam web shop rekli su da moze... problem je u tome sto je vega 56 kod nas skuplja 800 kuna nego u Njemackoj... zalosno. 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice