Recenzije igara

poruka: 5
|
čitano: 2.330
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
RE: Recenzije igara
Je, tako da se zaposliš u Bugu pa pišeš.

Svoje recenzije ne možeš osim na forumu.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
 
1 0 hvala 0
16 godina
offline
RE: Recenzije igara

Za to imaš forum na kojem pišeš svoja mišljenja o igri.

Sama recenzija mi je draža ako je napisana od strane nekoga tko je ipak nešto stariji od 15 godina pa se ne osvrće samo na vizualni aspekt igre što većina iskreno radi. Bez uvrede naravno, ne govorim da ti toliko imaš ili pak da bi to radio, samo, u većini slučajeva bi to bilo tako.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 9:11 (Danny_HR).
 
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Recenzije igara
Alex55 kaže...

Ali to je bezveze... Zašto ne bismo i mi stavljali recenzije... Svatko igru vidi na svoji način... Zar nije bit da drugim potencijalnim igračima pomognemo u odabriu?

Bila je već jedna tema o tome,i koliko se sjećam Miro je rekao da su već jedanput forumaši pisali svoje recenzije,i da je velik problem bio i nepismenost forumaša,tako da su to brzo ukinuli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
RE: Recenzije igara

vjerujem da bi tek onda poceo OPCI KAOS i na forumu i na games masteru, neka samo oni recenziraju a mi cemo citati, tako je bolje

16 godina
offline
Recenzije igara

Bila je tema, sjećam se.

Jedan nadahnuti recezent počastil nas je s nekoliko recenzija u jednom danu, jasno nam naglasivši u 2-3 rečenice koju igru igrati, a koju ne :)

 

Da bi postal recezent, moraš biti u toku s igrama, objektivan u procjenjivanju, ne prezbrz sa zaključcima (jer ti je tada tekst prekratak), što manje spojlati u samom tekstu, biti pismen i na kraju, dati realnu ocjenu, nipošto ne dopustiti neke subjektivne (fenbojkse) osjećaje da prevladaju.

Eto Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice