FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.044.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
FIFA 20

Vidim da neki zele uzeti EA Access Premier, uzmite preko ruskog vpn-a.. cijena za cijelu godinu je 400kn umjesto 100e koliko je kod nas.. Ja sam uzeo premier jer se ne isplati kupovati fifu svake godine za 300kn, ovdje za 400 dobijem deluxe edition + sve moguce igrice i dlc-ove..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
offline
FIFA 20

Teemo Pukki i Marquee izasli a nemas s cim napravit. Jrbo ga led. Treba EA access uzet. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
FIFA 20

Eto odigrao sam tri utakmice mogu reci da sam ugodno iznenađen. ZA pocetak svidja mi se muzika i vizualno su je lijepo sredili. Svidaju mi se novi objektivi velik napredak u usporedbi sa proslom godinom. Uveli su dok slazes momcad mozes odmah otici na transfer market sto je dobro. Ne svidja mi se sto nisu dodali niti jedan mod. Ocekivao sam da ce vratiti turnire. Ovo je momcad sa kojom sam igrao slozio sam je na brzinu od igraca sto sam imao i kupio sam 2,3 igraca za manje od 1000 coinsa nisam htio trositi puno, poslije budem slozio momcad po ukusu. 

 

Sad gameplay, prvu tekmu sam igrao protiv nekog frajera koji je imao u momcadi sve 84+ igrace i najvise se isticao Cruyff. Bas se vidi da je bio neki pay to win klinac koji nema pojma o nogometu. Sve sto je radio je pucao iz daljiine iz prve i la krokete. Drago mi je sto su nerfali udarce iz daljine i udarce iz prve. Nerfali su dosta finnese jer sam se nasao u nekim situacijama u kojima bi finnese bio najbolja opcija ali sam stalno promasivao gol pa sam ga prestao koristiti. Lakse je zabiti 1na1 to mi se svidja, svidjaju mi se tacklovi volim kad se lopta odbije u pm ili prema mojem igracu i dalje se moze odbiti nazad protivniku ali to se rijetko desava. Dobre su mi nove animacije golmana, svidja mi se nova fizika lopte puno puno to realnije izgleda i ljepse. Kod prve tekme moj protivnik nije mogao krivo dodati njegovi igracu se perfektno dodavali ali to je zato jer su imali visok rating jer se moji nisu tako dodavali a bome ni igraci od druga dva protivnika koji su imali pocetne momcadi slicne mojoj. Mislim da tu lezi srz problema sto visoko ocjenjene kartice jako rjetko grjese i zbog toga se nadam da nece biti puno kartica sa visokim ratingom kao prosle godine jer pretesko je taj dio igre izbalansirati. U prvoj utakmici mi je bilo dosadno premda sam ga pobjedio 4-1 jer je protivnik bio debil. U ostalim dvima tekmama sam uzivao protivnici su igrali svoj nogomet i bas mi je zao sto sam zaboravio snimiti kako sam sa Olmom izasao 1na1 prodao laznjak golmanu i pospremio u prazan gol. Nije mi se svidjelo jer se igraci i dalje lose pozicioniraju, sami sebe izbacuju iz dobre pozicije i to sto ne reagiraju na lopte koje prolaze pored njih trebaju to malo bolje izbalansirati. Ja sam zadovoljan igrom i nadam se da ce izbaciti koji ce sve promjeniti i sjebati cijelu igricu. Sada je najbolje vrijeme za igrati jer nitko ne zna sto je OP pa je svatko primoran igrati nogomet. Nadam se da ce EA biti aktivniji sto se tice balansiranje igre ako oni pro igraci nadju nesto sto je OP i sto se moze abusati da to odmah nerfaju.

 

Ovo je moj prvi gol sto sam primio u igri, odlicno otvaranje sezone  

 

Mislim da sam spomenuo sve sto sam htio sto se tice gameplaya na ostale stvari se nisam fokusirao to budem poslije sad treba pametno trositi tih 10h.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Teemo Pukki i Marquee izasli a nemas s cim napravit. Jrbo ga led. Treba EA access uzet. 

Skinuo danas igru da odigram ovih 10 sati. Ovi novi meniji meni nisu legli. Trebat će mi par dana da se snađem jer sam naučio kako je bilo do sada. Kaj će mi onaj krug oko kartice pa vrti gamepadom. Meni bezveze, samo ću se sjebat pa će mi kartica otići možda u nepovrat. Složim prvi marquee, stvarno jeftino izađe. No standardno dobijem u packovima karinu. Nisam dobio karticu ratinga 81. Složim još par sbc i ne mogu dobiti karticu ratinga 81 da dubim na glavi. Ja to ne kužim? Točno mi ubijaju volju za igrom. Inače sama igra je možda i malo sporija od demoa i meni to izgleda vrlo solidno. Jedini problem su golmani koji brane čuda. Jedan na jedan nema šanse da mu zabiješ po travi. Tjeraju te da nabijaš što me živcira. Znači golmani brane da boli glava a onda s druge strane ne mogu pobrati jednostavan centaršut u pet metara. Kako ne mogu pogoditi neki balans. Dok ovvy i ekipa ne objave svijetu sve propuste igre ovo bi moglo biti jako zabavno prva dva mjeseca.

6 godina
offline
FIFA 20

Uzeo EA Access jer mi nije dovoljno stresa u zivotu izgleda.

Iz prvih 9 utakmica mogu reci da je igra skoro pa ista kakva je 19 i 18 bila na pocetku. Spora igra, moze se dodavati.

Velike nerfove su pobrali udarci iz daljine i driven pass. Udarci iz daljine jednostavno ne idu ako ne puca 88+ ili ikona kartica, a i tada su slabe sanse koliko sam primjetio.

Driven pass izgleda da je ovisan o pass statu igraca koji dodaje i driblingu igraca koji ga prima, sa slabijim igracima je cesto odlazio ili u nepovrat ili se odbio pola terena od igraca koji je primao loptu, sto je skroz ok iako ukazuje ponovno na P2W stranu fife.

Igra ponovno pati od kontrola koje ostaju u redu kako ih se izda. Pametniji primjer - golman brani, instiktivno klikcem X da doda odmah prvome ali golman pada na pod, malo se povalja, digne se, i unatoc tome sto je proslo dvije-tri sekunde od mojeg inputa i dalje daje loptu gdje pokazujem u tom trenu. Pobrao sam golova kao da sam malouman zbog toga vec.

Ono sto sam primjetio i sto mi se za sada svida je da su through ball-ovi na brze igrace nesto laksi za braniti, iako cu to pripisati vise na novu igru, igrace koji su stravicno ociti sa namjerama i sporiji gameplay kakav je normalan prvih par tjedana igre.

Sve u svemu, meni se ovo cini kao nogomet, steta sto, gledajuci natrag u povijest FIFA igrica, ce nogomet trajati prva dva tjedna, najvise mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2019 9:09 (sexytoiletpaper).
 
1 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Moji dojmovi nakon jučerašnjeg igranja:

- meniji su me jebali ispočetka, ali sam polako počeo hvatati konce - mislim da će to biti OK

 

- odigrao sam 2 utakmice SB i 1 Rivals - brzina na SB mi se čini duplo sporija od Rivalsa - barem sam imao takav dojam jučer?

Zbog toga mi se SB ne sviđa i mislim da ću ga ove godine igrati još manje nego prošle. Samo ispočetka zbog packova i ako bude neki zadatak.

 

- gameplay mi se čini dobrim, ali uzorak su samo 3 utakmice, tj. 1 online pa ovo treba uzeti s oprezom - tko zna što će izjebati s patchevima, tj. koje će postavke jutuberi naučiti panjeve da zloupotrebljavaju u igri.

Fizika lopte mi je super, kretnje igrača su drugačije i sviđa mi se to, dodavanja nisu više superprecizna, ali to je možda zbog slabijih kartica koje sam koristio.

Pucanje po golu i zabijanje/promašivanje.... imam Cruijfa na posudbi i taj je svaku tekmu zabio barem het-trick, ali zato njegov partner u napadu Grey nije toliko ubojit, pogotovo s lijevom nogom. Zbog toga mislim da će ikone i high rated kartice ove sezone raditi posao kako treba, a ne promašivati mrtvace kao lani - barem se nadam.

Brzina igrača... par puta sam izgurao i pretrčao obrambene igrače s napadačima... brži su od njih u svakom slučaju, barem u startu budu brži i može ih se proći na trk.

Nisam imao niti jednu situaciju kad dugo trčim s napadačem, a obrambeni mi puše za vratom tako da to ne znam da li obrambeni stiže, ali imao sam par situacija na 25m kad sam prepišao protivnika i ovaj me nije mogao uloviti više.

 

- adjastment govno/momentum.... hmmmmm... u SB-u sam dobio 1 gol u dvije utakmice, a taj gol je bio iz 3 odbijanca... dobio sam i crveni karton tako što sam trčao ispred protivničkog igrača i stisnem za ispucavanje lopte, a moj nekako ukliže na loptu, ovaj što je trčao iza njega se spotakne o njegovu glavu i sudac mi da crveni karton - čudna situacija jako.

U rivalsima sam pobijedio 5-2, a oba gola koja sam dobio su bila iz odbijanaca uz to da sam prije prvog primljenog gola pogodio 2 stative i promašio prazan gol - isti kurac kao u FIFI 19 mi se dogodio.

E sad, je li to momentum ili slučajnost.... ipak mi je to bila prva utakmica tako da nisam imao nikakav rejting po kojem bi mi računalo taj famozni adjustment - vidjet ćemo...

 

- pošto imam Premium Access dobio sam pack na kojem je pisalo OTW player, a u njemu sam dobio rare zlatnu karticu - Javia Martineza.

Da li je još netko prošao kao i ja ili ste vi dobivali OTW kartice?

Javite mi, molim vas, pa da se žalim Ahmetu dok je vrijeme :)

 

EDIT:

Evo EA mi je odgovorio na gornje pitanje (vidi sliku).

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2019 9:37 (Skilledžija).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

 

- pošto imam Premium Access dobio sam pack na kojem je pisalo OTW player, a u njemu sam dobio rare zlatnu karticu - Javia Martineza.

Da li je još netko prošao kao i ja ili ste vi dobivali OTW kartice?

Javite mi, molim vas, pa da se žalim Ahmetu dok je vrijeme :)

 

EDIT:

Evo EA mi je odgovorio na gornje pitanje (vidi sliku).

 Ja nisam dobio otw karticu a trebao sam kao niti od kćeri dečko. Valjda će nam dati te kartice kada dođu u packove? No tak mi svejedno kada ću dobiti najgoru moguću

12 godina
offline
FIFA 20

daj nek meni netko kaze kakav je offline gameplay, jer to je jedino sto me zanima....

i sto ce trebati popravljati sa sliderima?

igrat cu jedino onaj careed/manager mode (ili kako se vec zove) i season mode (ako se svih 20 ekipa mozda kontrolirati pa da igram apsolutno sve ligaske utakmice sa svim klubovima)

koliko znam to je moguce...

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
movie kaže...
Skilledžija kaže...

 

- pošto imam Premium Access dobio sam pack na kojem je pisalo OTW player, a u njemu sam dobio rare zlatnu karticu - Javia Martineza.

Da li je još netko prošao kao i ja ili ste vi dobivali OTW kartice?

Javite mi, molim vas, pa da se žalim Ahmetu dok je vrijeme :)

 

EDIT:

Evo EA mi je odgovorio na gornje pitanje (vidi sliku).

 Ja nisam dobio otw karticu a trebao sam kao niti od kćeri dečko. Valjda će nam dati te kartice kada dođu u packove? No tak mi svejedno kada ću dobiti najgoru moguću

 Jos nije ni poceo otw promo ili? Mislim da ga ne bi pustali prije nego svi imaju pristup igri. A ako je poceo onda su opet sami sebe zajebali i vec u prvom promo eventu im se desio flop.

12 godina
offline
FIFA 20

Nakon odigrane još 4 partije Rivalsa mogu realnije donositi zaključke o gameplayu te ustvrditi da je FIFA 20 isti kurac kao FIFA 19 samo sa drugačijom fizikom lopte.

Presing i dalje postojan, adjustment sjaji svojim punim sjajem, a to znači da će i ova godina biti naporna kao i prošla.

Osim ako ne otkažem Premium Access i posvetim se nekim drugim igrama ili familiji.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: FIFA 20
cicek kaže...

 

 Jos nije ni poceo otw promo ili? Mislim da ga ne bi pustali prije nego svi imaju pristup igri. A ako je poceo onda su opet sami sebe zajebali i vec u prvom promo eventu im se desio flop.

 Ne nije, nego s ultimate verzijom igre dobijaš jednu otw karticu. Neki su dobili i u packu rare kartica a neki nisu dobili ništa kao ja recimo.

13 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Poz ja sam iz BiH dali mogu da kupim ea access i da igram fifu 20 online cijele godine naravno da kupim i PSN i kako da to odradim moze li mi neko pomoci oko toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: FIFA 20
mirkossam kaže...
Poz ja sam iz BiH dali mogu da kupim ea access i da igram fifu 20 online cijele godine naravno da kupim i PSN i kako da to odradim moze li mi neko pomoci oko toga

 Slozis US Account -- kupis bonove za US PSN na pcgamesupply -- utipkas kod u PS Store -- Kupis FIFAu -- igras cijele godine. 

 

Premier access je samo za PC. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
offline
FIFA 20

Probao sa EA premier meni je ovo bezveze. Igrači uopče ne brane, nego stoje okolo i puste da njihov AI nešto napravi. U tih par utakmica ni jedan od njih nije igrao u obrani, trčao okolo sa napadačem, a njihov AI je radio sve u obrani.

U prve dvije utakmice, dva klizeča, i to sa strane i nije zadnji igrač nego na centru. Odmah crveni. 

I dalje se sve svodi na duple paseve naprijed i duge lopte. Skoro svaka akcija koju netko izvodi je baš ovo.

 

Uglavnom bezveze. Imaju sreće što je Konami nesposoban pa uspiju napraviti lošiji nogomet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: FIFA 20
Jack Sparrow kaže...

Probao sa EA premier meni je ovo bezveze. Igrači uopče ne brane, nego stoje okolo i puste da njihov AI nešto napravi. U tih par utakmica ni jedan od njih nije igrao u obrani, trčao okolo sa napadačem, a njihov AI je radio sve u obrani.

U prve dvije utakmice, dva klizeča, i to sa strane i nije zadnji igrač nego na centru. Odmah crveni. 

I dalje se sve svodi na duple paseve naprijed i duge lopte. Skoro svaka akcija koju netko izvodi je baš ovo.

 

Uglavnom bezveze. Imaju sreće što je Konami nesposoban pa uspiju napraviti lošiji nogomet.

 hmmm... svugdje hvale novi nacin obrane, kako vise nije AI based i tako dalje... onda dodes ti i napises da nije tak. 

 

Zanimljivo, nisam niti ja primjetio da AI nesto pretjerano puno radi. Ali ok, svatko ima svoje videnje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
11 godina
offline
FIFA 20

Gledam kako ekipa igra na twitchu i dalje se vide smjesne situacije, retardirani reboundovi napadacima da se zabe gol i upravo ovo forsiranje napadaca dupli pas za duplim pasom. Brzo ko hokej.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: FIFA 20

Odigrao sam oko 50 utakmica fife i pes i realno fifa je isti k kao i prosle godine sa malo tezom obranom. Igraci opet padaju jedni preko drugog, lopta prolazi kroz tijelo igraca i ulazi u gol pa onda opet onaj sugavi momentum gdje vodim 2-0 i u 3 napada lik preokrene na 2-3, a prije tog nije uopce opucao na gol i takve gluposti. U pesu mi je jedna tekma zavrsila 3-3, a ostalo sve gusto dok u fifi sam i danas i jucer imao 7-4, 5-5 sa preko 30 udaraca na gol. Po meni cist gameplay daleko na strani pesa, ali modovi...

12 godina
offline
FIFA 20

Znači sve jebeno isto kao FIFA 19.

- ponekad kad presiječem loptu i moram baš s tim igračem ići po nju zato jer igra neće prebaciti na niti jednog jebenog drugog

- prebacivanje igrača isti kurac - opet prebacuje na najudaljenijeg od lopte, a posebno me živcira onaj jebeni trokutić koji označava igrača na kojeg će igra prebaciti ako stisnem tipku, a taj jebeni trokutić vrlo često nestane desetinku sekunde prije nego ja stisnem prebacivanje

- PRESING PRESING PRESING - mrzim to M R Z I M

- ping-pong dodavanja - pogotovo s high rated igračima prolazi bez problema - dodavanja petom unazad besprijekorna itd.

- ja slažem akcije i pokušavam doći do čim bolje prilike za pucat po golu, ali to i dalje nije garancija da ću zabiti gol - osim ako valjda pucam s ikonom, a vjerojatno i ako budem ikad imao ikonu i pucao s njom mrtvace ću isto promašivati k'o s ovim panjevima koje sad imam

- opet ima panjeva koji povremeno dobivaju epileptične napadaje - nisu mi bili opasni po gol, ali jebem mu mater i jebenim epileptičarima - igraj jebeni nogomet idiote retardirani

- ja se ne sjećam da sam zabio jedan gol iz nekog odbijanca ili kornera nedajbože, a uredno dobivam skoro svaki drugi na taj način... moj van Dijk (kojeg sam imao na posudbu) puca preko ili pored gola, a njihov van Kurac puca u rašlje

- uklizavaju mi jako često i vrlo rijetko za to budu kažnjeni... svaki put savršeno uklizavanje bude.

Jedan panj mi je dvaput u utakmici uklizao u svom šesnaestercu i oba puta savršenstvo - bez prekršaja.

Što će tek biti kad ekipa počne igrat s jakim karticama jer ako ovi lezilebovići ovako precizno uklizavaju, s jakim karticama ima da me lome po cijelom terenu bez faula.

 

Posebno me iritira izvođenje penala i slobodnjaka - ja to ne znam, a mislim da se neću ni truditi da naučim.

Pa jebo im pas mater... zašto su to čačkali koju pičku materinu???

Penal bi trebao biti udarac koji je nagrada za nešto što sam dobro napravio, a ovako kako se sada puca meni taj udarac dođe kao kazna.

 

Idiot sam i vjerojatno ću igrati i ovu FIFU do kraja, ali volio bih kad bi se nešto u meni prelomilo i da ju odjebem jer ovo mi nije zabava niti opuštanje, a igre igram zbog toga.

Jedino gdje se trenutno zabavljam je kad slažem SBC, a to znači kad ih sve posložim da ću biti jadan u pičku materinu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Znači sve jebeno isto kao FIFA 19.

- ponekad kad presiječem loptu i moram baš s tim igračem ići po nju zato jer igra neće prebaciti na niti jednog jebenog drugog

- prebacivanje igrača isti kurac - opet prebacuje na najudaljenijeg od lopte, a posebno me živcira onaj jebeni trokutić koji označava igrača na kojeg će igra prebaciti ako stisnem tipku, a taj jebeni trokutić vrlo često nestane desetinku sekunde prije nego ja stisnem prebacivanje

- PRESING PRESING PRESING - mrzim to M R Z I M

- ping-pong dodavanja - pogotovo s high rated igračima prolazi bez problema - dodavanja petom unazad besprijekorna itd.

- ja slažem akcije i pokušavam doći do čim bolje prilike za pucat po golu, ali to i dalje nije garancija da ću zabiti gol - osim ako valjda pucam s ikonom, a vjerojatno i ako budem ikad imao ikonu i pucao s njom mrtvace ću isto promašivati k'o s ovim panjevima koje sad imam

- opet ima panjeva koji povremeno dobivaju epileptične napadaje - nisu mi bili opasni po gol, ali jebem mu mater i jebenim epileptičarima - igraj jebeni nogomet idiote retardirani

- ja se ne sjećam da sam zabio jedan gol iz nekog odbijanca ili kornera nedajbože, a uredno dobivam skoro svaki drugi na taj način... moj van Dijk (kojeg sam imao na posudbu) puca preko ili pored gola, a njihov van Kurac puca u rašlje

- uklizavaju mi jako često i vrlo rijetko za to budu kažnjeni... svaki put savršeno uklizavanje bude.

Jedan panj mi je dvaput u utakmici uklizao u svom šesnaestercu i oba puta savršenstvo - bez prekršaja.

Što će tek biti kad ekipa počne igrat s jakim karticama jer ako ovi lezilebovići ovako precizno uklizavaju, s jakim karticama ima da me lome po cijelom terenu bez faula.

 

Posebno me iritira izvođenje penala i slobodnjaka - ja to ne znam, a mislim da se neću ni truditi da naučim.

Pa jebo im pas mater... zašto su to čačkali koju pičku materinu???

Penal bi trebao biti udarac koji je nagrada za nešto što sam dobro napravio, a ovako kako se sada puca meni taj udarac dođe kao kazna.

 

Idiot sam i vjerojatno ću igrati i ovu FIFU do kraja, ali volio bih kad bi se nešto u meni prelomilo i da ju odjebem jer ovo mi nije zabava niti opuštanje, a igre igram zbog toga.

Jedino gdje se trenutno zabavljam je kad slažem SBC, a to znači kad ih sve posložim da ću biti jadan u pičku materinu.

 zašto ne prebacuješ igrače analogom? Možeš podesiti da ce to prebacivanje centrira oko lopte ili igrača kojeg trenutno kontroliraš.

PS Ne brini, rokat ćemo COD MW, tamo ćeš ohladiti živce svoje stare :D

15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Znači sve jebeno isto kao FIFA 19.

- ponekad kad presiječem loptu i moram baš s tim igračem ići po nju zato jer igra neće prebaciti na niti jednog jebenog drugog

- prebacivanje igrača isti kurac - opet prebacuje na najudaljenijeg od lopte, a posebno me živcira onaj jebeni trokutić koji označava igrača na kojeg će igra prebaciti ako stisnem tipku, a taj jebeni trokutić vrlo često nestane desetinku sekunde prije nego ja stisnem prebacivanje

- PRESING PRESING PRESING - mrzim to M R Z I M

- ping-pong dodavanja - pogotovo s high rated igračima prolazi bez problema - dodavanja petom unazad besprijekorna itd.

- ja slažem akcije i pokušavam doći do čim bolje prilike za pucat po golu, ali to i dalje nije garancija da ću zabiti gol - osim ako valjda pucam s ikonom, a vjerojatno i ako budem ikad imao ikonu i pucao s njom mrtvace ću isto promašivati k'o s ovim panjevima koje sad imam

- opet ima panjeva koji povremeno dobivaju epileptične napadaje - nisu mi bili opasni po gol, ali jebem mu mater i jebenim epileptičarima - igraj jebeni nogomet idiote retardirani

- ja se ne sjećam da sam zabio jedan gol iz nekog odbijanca ili kornera nedajbože, a uredno dobivam skoro svaki drugi na taj način... moj van Dijk (kojeg sam imao na posudbu) puca preko ili pored gola, a njihov van Kurac puca u rašlje

- uklizavaju mi jako često i vrlo rijetko za to budu kažnjeni... svaki put savršeno uklizavanje bude.

Jedan panj mi je dvaput u utakmici uklizao u svom šesnaestercu i oba puta savršenstvo - bez prekršaja.

Što će tek biti kad ekipa počne igrat s jakim karticama jer ako ovi lezilebovići ovako precizno uklizavaju, s jakim karticama ima da me lome po cijelom terenu bez faula.

 

Posebno me iritira izvođenje penala i slobodnjaka - ja to ne znam, a mislim da se neću ni truditi da naučim.

Pa jebo im pas mater... zašto su to čačkali koju pičku materinu???

Penal bi trebao biti udarac koji je nagrada za nešto što sam dobro napravio, a ovako kako se sada puca meni taj udarac dođe kao kazna.

 

Idiot sam i vjerojatno ću igrati i ovu FIFU do kraja, ali volio bih kad bi se nešto u meni prelomilo i da ju odjebem jer ovo mi nije zabava niti opuštanje, a igre igram zbog toga.

Jedino gdje se trenutno zabavljam je kad slažem SBC, a to znači kad ih sve posložim da ću biti jadan u pičku materinu.

 Znaci? Velis ne kupovati ili ipak da? 

11 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

Djeluje mi da se nekome sreca nasmjesila napokon  ako je cistim trejdanjem postignuto kapa dole

 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
FIFA 20

Ma kifla, pointsi se kupuju na veliko pa prodaju dobiveni igraci i eto ti.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Meni za sad nit smrdi nit miriše.

Ne sviđa mi se - suci su katastrofa - običnim tackleom izbijem liku loptu ispred noge, on se popikne preko noge, ne pada, daleko od šanse za gol, meni žuti. Svaki bezvezan faul je žuti. Strah me i pomislit što bi bilo nekom agresivnijom igrom s puno uklizavanja... Dodavanja x-om su spora i troma, lopta ide 2kmh, ako držim duže, preskače mi označenog igrača za dodavanje i dodaje kao da sam držao trokut. Igra mi lagga na momente, frejmdroppa sa 60 na 54-55 frejmova i baš zatrza u tom momentu. Nevjerovatno ali tak je, da se tih faking 5 frejmova osjeti u igri. Komp mi nije niti malo slab, xeon 6c/12t, 12gb rama, 1070 8gb. Detalji na max. Mislim da je do retardiranog dx12. Igra ždere 6 giga rama sama tak da do tog nije. Jedino što nisam na najzadnjim gpu driverima, probat ću zadnje od nekidan. Ali idiotski je uopće pomislit da jedan nogomet može laggat na toj konfi. Udarci su čudni, mada mislim da je to do ovih početnih loših igrača, ali 7 od 10 udaraca uopće ne prati moj zadani smjer gamepadom.

Dobre strane - nije preteško dat gol, pace sada konačno ima smisla jer se vidi razlika brzih i sporih igrača, brzi bekovi su na marketu višestruko skuplji od ovih klasikanera sa 60-70 pace, bez obzira na defending ocjene i overall, probao sam par šuteva iz prve sa 16-20 metara, i dalje većina ulazi bez problema, i to sa Joelintonom kojeg imam u špici sa D.Costom, Costa isto zabija bez problema, i osjete se physical statsi u skoku, golmani su ok, brane ono što trebaju branit, dobre udarce u kuteve, nebitno visoke ili niske ne brane, loše i slabe udarce brane bolje nego prije (još samo treba vidjeti kad se ono sranje od adjustmenta upali hoće li ko i u f19 golmani na šut koji ide u njih i dalje padat na leđa ili će ostat bar da ih pogodi lopta), šutevi iz daleka su ok sa igračima koji to mogu izvest kak spada (baaar 80 long shot).

 

Vrijeme će pokazat koliko valja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2019 20:54 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

Pozdrav, može li mi netko u kratkim crtama objasniti kako funkcionira Premier na Originu, planiram uzeti FIFU... sve dok plaćam 15 eura mjesečno mogu igrati FIFU, u trenutku kad prestanem gubim pravo na istu ili kako?

 
0 0 hvala 0
6 godina
offline
FIFA 20

Dosao iz jos par utakmica, i slazem se, kolicina blesavih debilana kojih ima je suluda. Golovi se zabijaju na svakakve nacine ali i dalje pre cesto na 5 odbijanaca.

Pretproslu utakmicu imam situaciju, 1v1 sa golmanom, pucam, stativa, odbije se na drugu stranu, drugi igrac ima priliku, stativa, golman prtlja oko nje, protivnicki igrac dobije loptu i dodaje meni, pucam, direktno u drugog obrambenog, dobijem ponovno loptu i odlucio vratiti nazad dodavanje gdje mi je igrac slobodan, dodaje drugome, ispred kojega je protivnicki igrac. :D

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: FIFA 20
cicek kaže...

 Znaci? Velis ne kupovati ili ipak da? 

Ovo je FIFA 19 s par preinaka, a to su:

1. brži igrači su brži od sporijih

2. fizika lopte je drugačija

3. sporiji gameplay

 

To su po meni dobre strane ove FIFE, ali sve ostalo je više manje isto - sve pizdarije iz 19 su i dalje postojane.

Ove tri točke što sam nabrojao vrlo lako mogu sa sljedećim patchom ispraviti, ajde možda fiziku lopte ostave, ali brzinu ako se igrači budu žalili ili oni tako odluče povećaju bez problema.

Ako to naprave imat ćemo identičnu FIFU 19 s par dodatnih gluposti tipa mreža iza gola i još neke kozmetičke gluposti koje nikog ne zanimaju.

Eto, to je ukratko moj dojam, neka me netko nadopuni ako sam nešto zaboravio.

 

Što se kupnje tiče... Premier access mi traje do 10. mjeseca pa još stignem otkazati, ali vrlo vjerojatno nastavljam s plaćanjem i nerviranjem.

 

[19xx] 4ntraks
15 godina
offline
FIFA 20

Upravo završio friendly online s nekim našim, vepar1911. 

Lik ima tim kakvih se ne bi posramili na kraju igre a ne na izlasku, ronaldo, g.jesus, fernandinho, itd., ali zato igra, po mojoj procjeni ili ima 13-14 godina ili je takav mentalni sklop. Samo la croquete i ostala sranja sa ronaldom. Igra kao igra, nigdje veze, nabij loptu kako god do ronalda, vrti ringišpil i pucaj. Jad i bijeda. 

Izgubio sam 3-2 jer moj tim je smijeh naspram takvih pa moja dodavanja idu svagdje samo ne gdje sam stisnuo i zamislio, ali kaznila ga je igra/bog za svo lacroquetanje u meču, tak da mi nije žao, pogodio je lik jedno 10 stativa u svom tom vrtenju i napucavanju bez smisla i veze. Ja bi gamepad raspolovio već u pol tekme da me tak igra prca s takvim igračima. Znači doslovno 10 stativa od 12-13 udaraca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: FIFA 20
jopis kaže...

Upravo završio friendly online s nekim našim, vepar1911. 

Lik ima tim kakvih se ne bi posramili na kraju igre a ne na izlasku, ronaldo, g.jesus, fernandinho, itd., ali zato igra, po mojoj procjeni ili ima 13-14 godina ili je takav mentalni sklop. Samo la croquete i ostala sranja sa ronaldom. Igra kao igra, nigdje veze, nabij loptu kako god do ronalda, vrti ringišpil i pucaj. Jad i bijeda. 

Izgubio sam 3-2 jer moj tim je smijeh naspram takvih pa moja dodavanja idu svagdje samo ne gdje sam stisnuo i zamislio, ali kaznila ga je igra/bog za svo lacroquetanje u meču, tak da mi nije žao, pogodio je lik jedno 10 stativa u svom tom vrtenju i napucavanju bez smisla i veze. Ja bi gamepad raspolovio već u pol tekme da me tak igra prca s takvim igračima. Znači doslovno 10 stativa od 12-13 udaraca.

Lik ima you tube kanal, goglaj erosensi,, veprovi mu se ekipa zove

Who bolan cares
6 godina
offline
FIFA 20

Evo ako nekoga od vas koji niste uzeli EA Access zanima kako izgledaju dva losa igraca sa prosjecnim timovima. Uopce nije plug.

https://www.twitch.tv/videos/484148592?t=00h04m09s

 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
jopis kaže...

Upravo završio friendly online s nekim našim, vepar1911. 

Lik ima tim kakvih se ne bi posramili na kraju igre a ne na izlasku, ronaldo, g.jesus, fernandinho, itd., ali zato igra, po mojoj procjeni ili ima 13-14 godina ili je takav mentalni sklop. Samo la croquete i ostala sranja sa ronaldom. Igra kao igra, nigdje veze, nabij loptu kako god do ronalda, vrti ringišpil i pucaj. Jad i bijeda. 

Izgubio sam 3-2 jer moj tim je smijeh naspram takvih pa moja dodavanja idu svagdje samo ne gdje sam stisnuo i zamislio, ali kaznila ga je igra/bog za svo lacroquetanje u meču, tak da mi nije žao, pogodio je lik jedno 10 stativa u svom tom vrtenju i napucavanju bez smisla i veze. Ja bi gamepad raspolovio već u pol tekme da me tak igra prca s takvim igračima. Znači doslovno 10 stativa od 12-13 udaraca.

 Zao mi je sto ga nisi pobjedio jer lik sigurno cita ovaj forum. A stari mu ima firmu uspjesnu koju ovaj misli nasljediti, pretpostavljam neku obrtnicku pa lik misli da nece radit za uspjeh. Djeco draga, govorim svima, i onima koji se tako osjecaju, znanje i samo znanje nema youtuba vise nakon osamnaeste. Jedino ako ti stari ima firmu koju nebres zajebati onda supac. Ostalo je samo rad, red i stega. Bar u hr. Ako ides u au ili de ostaje onaj osjecaj bljutavi u ustima da si svagdje stranac i to nejde dole s zvakacom ko bambus. 

 

Al za zabavu se da zajebavat s fifom. 

Ps. Jos nisam igrao pa nemam misljenje osim o demo verziji.

E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice