USB zvucna 7.1

poruka: 3
|
čitano: 832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
USB zvucna 7.1

Trenutno imam MSI DS501 sluske , stereo zvuk , sa kojim nisam bas pretjerano zadovoljan. Da li bi kupovinom nove zvucne kartice nesto popravio? ovako nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: USB zvucna 7.1

U kom smislu nisi zadovoljan? Ako je zvuk anemičan, ako je bas slabiji nego bi trebao biti, kupovinom druge, jače zvučne kartice, situacija bi se poboljšala. No, moraš biti siguran da je upravo to problem. Znači, uštekaj slušalice u neke druge uređaje - druga računala, po mogućnosti u muzičku liniju, u mobitel. Ne zvuče li nešto bolje ni na jednom drugom uređaju, kupovina zvučne kartice mogla bi biti bacanje novca. Uzmi u obzir i to da te slušalice imaju deklariranu impedanciju od 32 Ohma, a takve slušalice bi bez problema trebali moći pogoniti manje-više svi današnji uređaji, što uključuje kako zvučne kartice na matičnim pločama, tako i mobitele.

 

Također, linkana zvučna kartica izgleda kao najjeftinija generička USB zvučna kartica i uputno je je li išta bolja od one koju već imaš u računalu - možda je, a možda i nije. Želiš li biti siguran da je to to, trebao bi kupiti baš specijaliziranu vanjsku zvučnu karticu za tu namjenu, odnosno pojačalo za slušalice, a one u pravilu nisu baš jeftine. Tako da, ako nisi zadovoljan slušalicama koje imaš, možda bi trebao razmisliti o kupovini boljih (skupljih), pri čemu bi bilo dobro kad bi prije kupovine imao mogućnost poslušati ih. Stoga bi možda bilo pametno posjetiti dućane koji prodaju audio opremu, opremu za muzičare - neke od njih će ti dati da probaš poslušati.

14 godina
neaktivan
offline
Re: USB zvucna 7.1
Svaka cast na strpljenju, trebalo je suzdrzati se i napisati smisleni post :)
Ugl kod slusalica vrijedi stara jugoslovenska - kolko para, tolko muzike... A ove slusalice su kostale jako malo para :) go figure.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice