Alienware mx17 778 procjena?

poruka: 32
|
čitano: 4.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
Re: Alienware mx17 778 procjena?
Zelja kaže...

Što je najžalosnije našao je mušteriju neku budalu kojoj očito to ne smeta.

I taj će tako laptop paliti gasiti po nekoliko puta eh sad nisam stručnjak za servisiranje ali vrvt jedan dan će to pokvariti laptop.

Otvorio je on laptop vidi se da je poprilično ishaban,čak nije izduvao ni prašinu sa ventilatora a u USB priključcima prašine na tone.

Ja sam u jednom trenutku odlučio uzeti ga ali kad sam ga restartovao samo je zabibikao i nije digao sistem ja sam ga zatvorio i rekao hvala ali NE.

I još kaže meni na viberu šta hočete za 350 eur hahaha.

Problem je mogao jednostavno vrlo riješiti poslati dell-u upit koja je grafička kompatbilna sa tim modelom instalirati je i takav prodati.

ćinjenica jeste što je i mene iznenadilo da su grafičke te stare gt580m gt680m poprilično skupe ne e-bayu i onda bi to diglo cijenu laptopa.

ali on je imao gt460 sa windows 7 i kaže uredno mu radio ali ne lik je htio win 10 na laptop koji ga ne podržava i eto šta je napravio još je jadan mislio da će flešanjem biosa napraviti neko čudo a ono izgleda zasrao još više.

 

 nebi laptopu diglo cijenu da ima unutra gt580 ili 680m jer to jednostavno ne vrijedi nista, ovi na ebayu mogu trazit love kolko hoce, ali to nikad nece prodat... i graficke nisu kao auti (oldtajmeri), tj. ako su starije da vise vrijede, ima nekih koji hrpa vrijede ali to su one voodoo i to samo neki specificni modeli ostalo je sve za smece kao i te gt 580/680m

15 godina
offline
Alienware mx17 778 procjena?

pa ne znam.po cijeni koje se krecu na e-bayu ocito nisu smece i to takve polovne.

ali eto lik se uzjebao dok sam ja testirao laptop.

ma kakvi ne vjerujem pa samo budala ce ono kupiti ili neko ko vec ima graficku ili  neko ko ima bas para pa mu svejedno taman gazio ga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice