Unapređivač prodaje

poruka: 4
|
čitano: 8.513
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Unapređivač prodaje

Pozdrav,dobio sam ponudu za posao unapređivac prodaje al nisam upoznat s tom vrstom posla.Moze mi neko podjeliti svoja iskustva i ukratko opis posla??hvala

 
0 0 hvala 1
13 godina
online
Re: Unapređivač prodaje
Koliko ja znam, nisam radio na toj poziciji, ali kao prodajni predstavnik jesam pa sam imao nekog doticaja i s njima. Ovisi za koju firmu radis ali to često uključuje poslove da ideš na lokaciju, stavljaš neki promotivni materijal/letke i sl, naručujes robu, gledaš brojke kako se gdje prodaje i u kojim količinama pa na osnovu tih podataka negdje ćeš naručiti vise robe jer ide bolje, negdje manje i takve stvari. To se većinom dosta razlikuje ovisno za koju firmu radis unaprijeđenje prodaje, tj. čime trguju.
PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Unapređivač prodaje
Tzv trgovacki putnik.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Unapređivač prodaje

-svaki posao/firma je za sebe.. kao i uvjeti. Pompozni naziv kao manager za čistoću može biti jednak čistaćici ali ako je u saboru tad je to 'nešto' itd. Kraće, to je 'generički' naziv trgovca, dok visina plaće i razina odlučivanja u firmi ovisi što ćeš stvarno biti, xeroxboy ili šef.. a ponekad parking mjesto odluči o takvim odlukama :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice