Sony Ericsson S500i

poruka: 1
|
čitano: 3.234
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson S500i".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] schemso: Sony Ericsson S500i
Serija S Sony Ericssonovih mobitela je simbioza serije K/C i W serije. Ovaj mobitel S500i podsjeća mena neki iz W serije , ali se ne mogu sjetiti koji. Znači , da počnem. Konstrukcija samog mobitela je solidan i mislim da može izdržati pad i od više od 50 cm. Nije da mislim , nego znam. Dizajn kućišta je lijepo i nekome kome je dizajn važan nebi se posramio. Jedna od većih boljki ovog uređaja je malo veće grijanje iznad baterije nakon dužeg korištenja uređaja.Nekima će se svidjeti svijetlo tokom rada na uređaju , koje može pulsirati u različitim bojama kada dobijate poruku ili vas neko zove. Ekran veoma mali , a po mom mišljenj mogao je biti veći. 2 MP kamerajeslidna,nemam nikakve zamjerke , edino je veoma loš snimak prilikom snimanja u mraku i pri slabom svijetlu. Tastatura je dobra , iako mislim da se mogla napraviti čvršća. Tipke ispod ekrana su premale , pa trebate pritiskati noktom , te prilikom pritiska na gornju-desnu tipku vidi malo uvijanje ekrana. Zvučnik je diskretno stavljen iznad samog ekrana , dobar je , ne čuju se nikakvi šumovi , te je dosta jak.
Na softver nemam primjedbi , podržani su mnogi formati koji su standardni kao i kod svih mobitela. Podržava javu , nema GPS , podržava GPRS i EDGE.
Za kraj tu je cijena koja , ipak nije visoka , ali za manje novca se može uzeti bolji mobitel
Dajem ocjenu 7. Mobitel ima dobar dizajn i sve to dobro i dao bi ja i 8, ali zbog malih tipki , grijanja gornjeg dijela i cijene , stvarno ne mogu dati veću ocjenu.
ukupna ocjena
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice