Informatika matura

poruka: 3
|
čitano: 2.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
offline
Informatika matura

Pozdrav svima. Naime vec i sam naslov govori o cemu se radi pa stoga prelazim odmah na stvar. Ove godine sam maturant i naravno trebam polagati informatiku jer ce mi biti kljucna za upis na racunarstvo, ali kako moja glupa skola je imala samo u 2 razredu informatiku ja to moram sve uciti ponovo. Da se odmah zna teoriju ja znam i opcenito, ali problem su mi zadaci vezano za zbrajanje razlicitih brojevnih sustava. Ako ima itko tko je voljan objasniti mi to kako bih mogao nastaviti dalje uciti i vjezbati bio bih jako zahvalan. Poslao bih slike i pitanja samo ako ima tko volje objasniti jer nazalost nama profesor u skoli ne zeli drzati pripreme iz informatike, a u gradu ih uopce nemam. Eto to je to od mene, nadam se da ce se netko odazvati. 

10 godina
neaktivan
offline
Informatika matura

Milslim da ti tu nema netko ništa previše pomagati, ukucaj na google i imat ćeš dosta rezlutata-pogotovo ako znaš engleski. 

Btw. matura iz informatike je prelagana, čak možeš na sreću proći. 

8 godina
offline
Re: Informatika matura

Ja ju ne želim samo proći to i jest problem. Plus netko tko je učio informatiku god dana sigurno ne zna zadatke bas rješavati, ali nema veze. Pokusat ću na google pronaći.

Tommy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice