Diplomata - BH Web strategija

poruka: 1
|
čitano: 1.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Diplomata - BH Web strategija

Igra je 100% domaći proizvod, pa ako imate vremena i ako ste voljeli stare browser strategije, probajte. Igra je naravno Free to play.

U igri raspolažete sa četiri vrste vojske (pješadija, tenkovi, avioni i brodovi), balističkim raketama i protivraketnim sistemima, imate na raspolaganju Tajnu službu, koja na vašu komandu izvodi špijunaže i akcije na neprijateljskoj teritoriji, a možete se baviti i trgovinom, razvojem industrije i poljoprivrede.

Igra je poteznog tipa, što ostavlja igraču dovoljno vremena za razmišljanje i planiranje prije nego što povuče potez, a ograničen broj poteza garantuje ravnopravnost, bez obzira na to da li poteze povučete čim ih dobijete ili samo jednom u toku dana. To praktično znači da na igru možete utrošiti desetak minuta dnevno i ostvariti vrhunski rezultat.

Svaki ciklus u igri traje jedan mjesec, a svakog prvog dana u mjesecu svi igrači kreću od „nule“ - ravnopravno, što vam omogućava da se reorganizujete, planirate novi ciklus od samog početka, kao i da se osvetite neprijateljima.

Igri možete pristupiti i sa mobilnih platformi, uz napomenu da je mobilna verzija još u razvoju, pa vam preporučujemo da prva iskustva steknete na desktop verziji: http://www.diplomata.org/yu

 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice