Ad astra - Let u svemir

poruka: 4
|
čitano: 4.697
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ad astra - Let u svemir".
16 godina
offline
Ad astra - Let u svemir

Pa, kad se pojavi firma koja će lansirati nečiji pepeo u svemir onda će si možda i prosječni Hrvat to moći priuštiti.

Amenoum
 
2 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Ad astra - Let u svemir

Nema šanse da u skoroj budućnosti to postane financijski prihvatljivo kao let avionom (kojeg si gle čuda 70% svjetskog stanovništva nemože priuštit ni danas)

Iako ruku na srce za 2 minute beztežniskog stanja nebi nikad dao te pare, ali za 1 dan života u bestežinskom stanju odmah.

15 godina
offline
Ad astra - Let u svemir

"bestežinsko" stanje imam kad ronim (i uvijek mogu izaći "na suho"), unešto jeftinije a i zanimljivije. u svemir bih išao samo u defiantu ili enterprajzeru (dakle, neće ni šukundjecine pradjece unuci). limenke su za drugačije namjene. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Ad astra - Let u svemir
Neko vrijeme sam si mislio da ću jednog dana s otpremninom kad završim radit (za nekih 20tak godina) si priuštit turistički let u nisku orbitu, (to sam rekao i ženi, a je ona odgovorila da ću s tim novcima nju na Bali vodit hahaha), ali svakim danom sve više sumnjam u to. Ne zato što tehnički neće bit moguće nego zato što bi za takav projekt (ekspanzije u svemir) cijelo čovječanstvo trebalo bit ujedinjeno, a kako stvari izgledaju iz dana u dan to se još sljedećih 500 godina neće desit.
MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice