BUG br 280

poruka: 2
|
čitano: 1.439
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
BUG br 280

Evo da otvorim i ja jednu temu o nekom broju BUG-a...moram stavrno pohvalit Petricovu kolumnu, skroz je neočekivana, odlična, zanimljiva, informativna, pozitivna, optimistična, emotivna...ma sve je, meni je fantastična. Baš me je iznenadio tekst, skroz pozitivno. Nije da i inače ne uživam u gotovo svakoj kolumni svakoga BUG-a, ali ova me baš iznenadila.

 

EDIT: eto toliko mi je zakon Petricova kolumna da sam zaboravio napisati: ...tipfeler...na naslovnici... :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 17:23 (miki1981).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
offline
BUG br 280

Da se i ja nadovežema kad je tema BUG 280.

Osvrnuo bi se na DVD koji ispadne iz časopisa. Uz nezanimljiv sadržaj (DVD-e skupljam i bacam ih kad se nakupe) koji već duže vrijeme nisam niti pregledavao, niti koristio, danas sam stavi spomenuti DVD u čitač i shvatio kako je izvan balansa. Nebudi lijen, uzmem od prethodnog mjesaca i isto. Uzmem noname CD-R i on ne zuji, uzmem audio CD, ništa, DVD s filmom, ništa, DVD sa slikama i opet tišina. Stavim BUG DVD, kao da traktor imam u sobi.

OK, valjda se čuje jer je pogon onaj neki tanki. Uzmem vanjsku kutiju i ubacim neki prastari Plextor jer postajem paranoičan, kat tamo i on rokče s BUG DVD-om. Uvjek mi možete reći koji će mi vrag DVD pogon, ali koji če onda vrag BUG DVD.

Znam da su novci vrag, ali smanjiti kvalitetu DVD-a, papira, čkanaka i k tome zadržati cijenu je stvarno umjeće. E da, imam osjećaj kako s broj oglsa se povećao.

Nekad je to bio kvalitetan časopis u svakom pogledau. Nekad sam čitao časopis, a sad se svelo na puko listanje na jednom mjestu.

Jedino što je nećemu su kolumne i to ne sve. Jako me smeta glorificiranje Windovsa koji je valjda superioran nad ostalim operativnim sistemim jer je valjda besplatan u našoj državi, kao i programi, a ono što se treba platiti je loše i ne valja.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice