Nu Force Primo 8

poruka: 3
|
čitano: 955
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
NuForce Primo 8

Pozdrav,

 

nisam siguran da li sam otvorio dobro temu u ovoj kategoriji, pa ako sam krivo otvorio premjestite.

U BUG-u 2/2016 na strani 54 pod temom "NuForce Primo 8" spominju se slušalice i recenzije.

S obzirom da mi nije baš puno pomoglo čitajući recenziju nisam ostavio nikakav dojam, štoviše ne mogu procjeniti da li su kvalitetnije naspram ove koje sada imam.

Može li netko ili ako zna kakav je dojam naspram Bowers & Wilkins C5 i NuForce Primo 8?

 

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: NuForce Primo 8

Probao sam jedne i druge. Zvuk ovih dvaju slušalica je dosta drugačiji. Koji je bolji? Nezahvalno je reći. Meni se više sviđa kako zvuči C5 (bolje mi paše takva vrsta zvuka) i definitivno se ne bih odlučio na nadogradnju na Primo 8 u tvojoj situaciji. Doduše, ne bih kupio ni C5 ili ijedne druge in-ear sluške, ali to su već neke moje osobne preference i stremljenja :)

Selling doors, door to door.
11 godina
neaktivan
offline
Nu Force Primo 8

Eh, budući da niti ja nisam mogao izabrati druge osim Bowers-a, dobio sam na zamjenu od krepanog Denona. Da se ne čudiš recenziram šta je bilo sa mojim starim slušalicama.

 

Znači C5 je ipak bolji izbor od ovog. Prije sam imao Denon AH-C400 i kad sam prešao na C5 razočarao sam se jer sam imao prenaglašen bas na C5 te nije "flat" eq a na Denonu je bio specifičan zvuk. Stvarno sam uživao. Sad sam se navikao na C5. Kod Denona je neobjašnjivo krepo lijevo zvučnik (uvijek ga inače spremam u kutijicama). Navodno možda od zime ili jednostavno ode. C5 ima direktni zvučnik a ovaj je denon je imao dual armature. A nove C5 sam dobio pod garancijom nove a nisu imali drugo nego c5.

 

Znači, ostajem na C5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 20:18 (marin_sagovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice