Ideja za Minecraft Creative server

poruka: 1
|
čitano: 5.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Ideja za hrvatski Minecraft "Creative" server;

Pozdrav ljudi ovdje windrof123, stari vlasnik dwmcrafta

 

Kako je sam dwmcraft propao, meni je sinula ideja da napravim drugi server, međutim ne kao i svaki drugi.

Server bi bio "Creative" , svi igraci imali bii creative mode. Siguran sam da sada mislite, a što će biti s grieferima, ili; biti će mi dosadno na serveru...

Ne, griefera neće biti zbog naših plugina koji se jednostavno koriste, svaki igrac ce ulaskom u server dobit 14 claimabilnih chunkova, koje ce moci claimati (nesto kao fakcije) i u tome ce podrucju moci graditi samo on i oni kojima on da dopuštenje.

Ako budete željeli više od 14 chunkova, moci cete to povecati donacijom. Dati cu vam i mogucnost da donacijom za server (platite neki iznos, npr. 25 HRK) i ja vam na server stavim vaš world, koji ćete mi vi poslati skypeom ili nekom drugom aplikacijom.

Moci cete takoder kupiti world samo za sebe , ja cu ga generirati i staviti na server te ce samo igraci kojima vi date dopustenje moci uci i graditi u tome worldu.

Znaci server ce sve u svemu biti baziran na funfaktoru gradnje, i suradivanju s drugim igracima, imati cete ts3(teamspeak 3) server od 64 slotova gdje cete moci razgovarati i dogovarati se u gradnji.

Prvih tjedan ili 2  kako se server otvori svi ce imati mogucnost gradnje, a nakon toga cete morati napraviti aplikaciju (prijavnicu) a nasoj stranici ili putem maila/foruma kako bi mogli graditi. (Moci cete setati po serveru kako vas je volja)

Server jos nije kupljen ali ga mogu kupiti i potpuno spremiti za rad unutar sat vremena (imam iskustva sa vođenjem servera 2 godine-dwmcraft). 

Sve vase prijedloge i zelje cu uvaziti u cilju kreiranje boljeg i zabavnijeg iskustva na serveru.

 

Hvala! {#}

1 Sviđa mi se
1 Ne sviđa mi se
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 16:33 (windrof123).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice