Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

poruka: 34
|
čitano: 2.871
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun".
22 mjeseca
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Ništa čudno kada iza igre stoji oni koji su redefinirali FPS žanr s COD 1. Titanfall 2 je toliko kvalitetna i fluidna igra da mi i dan danas nije jasno zašto nije uspjela. Ali evo na popravnom rasturaju. I prognoziram da će ova besplatna igra EA-u donijeti više para nego onaj prosječno-generični Anthem.

 
14 0 hvala 0
9 godina
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Kao što je kolega iznad rekao, nije neočekivan uspjeh. Tko je još izbacio kompletan BR naslov koji je radio od prvog dana i da je imao unikatne feature? Nitko.

 

Ova igra jednostavno radi i ljudi će ju nastaviti igrati u još većem broju, pogotovo kada krenu kvalitetni content updateovi.

 

 

--

Ako ikoga zanima pokrenuli smo lokalni Discord community server posvećen isključivo Apexu:

 

https://discord.me/ApexLegendsAdria

 

Okupilo nas se 100tinjak u par dana i uvijek netko igra.

Red tuge, red bijesa
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Paolo Maldini kaže...

Ništa čudno kada iza igre stoji oni koji su redefinirali FPS žanr s COD 1. Titanfall 2 je toliko kvalitetna i fluidna igra da mi i dan danas nije jasno zašto nije uspjela. Ali evo na popravnom rasturaju. I prognoziram da će ova besplatna igra EA-u donijeti više para nego onaj prosječno-generični Anthem.

 zapravo i titanfall 2 sad ima više igrača nego prije. Porasao im broj na 10 000

20 mjeseci
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Titanfall2 mi je najbolji fps ikad. Igrao sam ga preko origin accessa, a zatim i kupio iako imam access i dalje. Onako zbog kolekcije... BR igre
ne igram, ali bi me zato Titanfall 3 obradovao mada ne znam sto može bolje od dvojke...Nikad mi nece biti jasno zašto se titanfall nije igrao u većem broju iako je još itekako živ.
6 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Hoggy kaže...
Titanfall2 mi je najbolji fps ikad. Igrao sam ga preko origin accessa, a zatim i kupio iako imam access i dalje. Onako zbog kolekcije... BR igre
ne igram, ali bi me zato Titanfall 3 obradovao mada ne znam sto može bolje od dvojke...Nikad mi nece biti jasno zašto se titanfall nije igrao u većem broju iako je još itekako živ.

 Zato jer je izašao na vrhuncu popularnosti overwatcha i to ga je uništilo, da je izašao prije imao bi šanse. 

4 godine
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Ako fortnite nije unikat onda sam neiformiran dovoljno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2019 21:15 (Kolacic).
 
2 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Kolacic kaže...

Ako fortnite nije unikat onda sam neiformiran dovoljno. 

 Upravo to, Fortnite je jedna od rijetkih igara u zadnje vrijeme koja je zaista originalna...Ovaj Apex izgleda dobro, ali totalno djeluje neoriginalno...Igrao sam i Destiny, i Razne COD-ove, i moram priznati da Apex izgleda kao dobra mješavine tih igara...Sumnjam da će joj se popularnost zadržati dulje od 2-3 mjeseca, jer mislim da će EPIC tek sada posegnuti za nekim od Asova iz rukava, a jedan od njih je svakako potpuno nova Mapa, koju do sada nisu imali potrebe izbacivati jer naprosto ništa nije moglo uzdrmati popularnost njihove igre...Ali evo sad se pojavio prvi koliko toliko ozbiljan kandidat u liku Apexa

4 godine
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Pa ne bas tako,vise sam se referirao na ove koji kazu da je apex jedini "original" BR mode. 

 

 
0 0 hvala 0
20 mjeseci
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Kolacic kaže...

Pa ne bas tako,vise sam se referirao na ove koji kazu da je apex jedini "original" BR mode. 

 

 Ljudi se vole napaliti na sto god je novo. Tim vise ako dolazi iz relativno poznatog izvora.

Prisjetimo se samo kada su tvorci Cards Against Humanity rekli ekipi da ce poceti prodavati otvrdnuta govna. Ljudi su ih pokupovali instant.

Nije da je Apex govno ili slicno, ali vidjeti cemo gdje stoji nakon sto se prvotni hype smiri. Ako na ista, ovo me podjeca na prve MMO igre (a i generalno kako popularni zanrovi rade). RuneScape je bio prvi pravi MMO ali ga je WoW unistio. Kasnije je dosla odlicna starija fransiza koja je u igricama bila na zadnjim nogama, dobila MMO koji je izgledao predivno, pun novih opcija, dobar gameplay i solidna kolicina contenta ali je WoW brzo povratio sve one koji su presli na "Star Wars ToR" i WoW je i dalje kralj MMOa. Isto se moze povezati sa drugim zanrovima. Grunge - Mudhoney; Nirvana; Pearl Jam/Soundgarden, PUBG; FortNite; Apex...

11 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Isprobao sam vise manje sve poznate BR igre i mogu reci da je Apex trenutno najbolja BR igra. Sve ono sto je bila mana drugim igrama Apex je ispravio i poboljsao. Igra je jednostavno bolesno igriva i zarazna.
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
ukay1000 kaže...
Isprobao sam vise manje sve poznate BR igre i mogu reci da je Apex trenutno najbolja BR igra. Sve ono sto je bila mana drugim igrama Apex je ispravio i poboljsao. Igra je jednostavno bolesno igriva i zarazna.

 Tocno kod mene se vrtio i pubg i fortnite i igrao sam cod betu br..

jok.

 

Apex je za mene i to je to.

9 godina
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Da košta 500 kn bilo bi ih 0,25 milijuna.

 
2 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
sexytoiletpaper kaže...
Kolacic kaže...

Pa ne bas tako,vise sam se referirao na ove koji kazu da je apex jedini "original" BR mode. 

 

 Ljudi se vole napaliti na sto god je novo. Tim vise ako dolazi iz relativno poznatog izvora.

Prisjetimo se samo kada su tvorci Cards Against Humanity rekli ekipi da ce poceti prodavati otvrdnuta govna. Ljudi su ih pokupovali instant.

Nije da je Apex govno ili slicno, ali vidjeti cemo gdje stoji nakon sto se prvotni hype smiri. Ako na ista, ovo me podjeca na prve MMO igre (a i generalno kako popularni zanrovi rade). RuneScape je bio prvi pravi MMO ali ga je WoW unistio. Kasnije je dosla odlicna starija fransiza koja je u igricama bila na zadnjim nogama, dobila MMO koji je izgledao predivno, pun novih opcija, dobar gameplay i solidna kolicina contenta ali je WoW brzo povratio sve one koji su presli na "Star Wars ToR" i WoW je i dalje kralj MMOa. Isto se moze povezati sa drugim zanrovima. Grunge - Mudhoney; Nirvana; Pearl Jam/Soundgarden, PUBG; FortNite; Apex...

ti ga stvarno ono znas srat majke ti, osim nas koje te moramo čitat jel te itko drugi sluša, opusti se jbte.

10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Alien 1971 kaže...

Da košta 500 kn bilo bi ih 0,25 milijuna.

 ah da je baba muško....

 

Zato nije lol

7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Jack Sparrow kaže...
Alien 1971 kaže...

Da košta 500 kn bilo bi ih 0,25 milijuna.

 ah da je baba muško....

 

Zato nije lol

 ah pa covjek dobro veli, igra je besplatna, djecurlija pohrlila probati svakakvo govnobit ce toga jos..lp

Intel Core™ i7 Forever
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...

 ah pa covjek dobro veli, igra je besplatna, djecurlija pohrlila probati svakakvo govnobit ce toga jos..lp

 je jer da druge igre nisu besplatne igrali bi ih samo dedeki, jel?

 

Bedasta teorija. Igra je dostupna svima i to jeste poanta toga. Besplatna igra, a po kvaliteti na razini AAA devova. 

5 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
.... klasicni komentari balavca koji mora napisat "za klince" da bi kao netko pomislio da je on zrela osoba.... moze pisat i kao Dusko, a u stvari nije ni musko....
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2019 11:40 (Tallahassee).
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Paolo Maldini kaže...

Ništa čudno kada iza igre stoji oni koji su redefinirali FPS žanr s COD 1. Titanfall 2 je toliko kvalitetna i fluidna igra da mi i dan danas nije jasno zašto nije uspjela. Ali evo na popravnom rasturaju. I prognoziram da će ova besplatna igra EA-u donijeti više para nego onaj prosječno-generični Anthem.

 

Čak i meni okorjelom hejteru BR-a je igra zabavna i puno ju igram s frendovima, a kaj se tice Anthema moras biti stvarno glup da das novac za to imam dva frenda naivna koji su tu kupili i sad cendraju kak je igra smece a vidli su i sami u beti da je igra fail na kvadrat, ja stvarno neznam kaj je Bioware radil zadnjih 5 godina jer Anthem izgleda koda je sklepan u par mjeseci.

 

Apex kao F2P igra je koda igras neki dobar AAA(ok optimiziacija je loša posto koriste smece od sorsa staro vise od destljeca ali aj) iz dobrih starih vremena, a ovi danasnji AAA su early access u najboljem slucaju tako da svaka cast Respawn Entertainmentu znaju napraviti postenu igru.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2019 10:26 (dad0r).
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
dad0r kaže...
Paolo Maldini kaže...

Ništa čudno kada iza igre stoji oni koji su redefinirali FPS žanr s COD 1. Titanfall 2 je toliko kvalitetna i fluidna igra da mi i dan danas nije jasno zašto nije uspjela. Ali evo na popravnom rasturaju. I prognoziram da će ova besplatna igra EA-u donijeti više para nego onaj prosječno-generični Anthem.

 

Čak i meni okorjelom hejteru BR-a je igra zabavna i puno ju igram s frendovima, a kaj se tice Anthema moras biti stvarno glup da das novac za to imam dva frenda naivna koji su tu kupili i sad cendraju kak je igra smece a vidli su i sami u beti da je igra fail na kvadrat, ja stvarno neznam kaj je Bioware radil zadnjih 5 godina jer Anthem izgleda koda je sklepan u par mjeseci.

 

Apex kao F2P igra je koda igras neki dobar AAA(ok optimiziacija je loša posto koriste smece od sorsa staro vise od destljeca ali aj) iz dobrih starih vremena, a ovi danasnji AAA su early access u najboljem slucaju tako da svaka cast Respawn Entertainmentu znaju napraviti postenu igru.

 Meni su BR igra dobre, mislim PUBG mi je dobar, drugo baš i ne.

 

Ono što nisam nikad volio je futuristički FPS(osim Star Trek ili Star Wars). Ali ovo mi sjelo odmah na prvu iz nekog razloga, čak sam radi toga i Titanfall 2 probao. Obje igra brutalno dobre.

10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...
Jack Sparrow kaže...
Alien 1971 kaže...

Da košta 500 kn bilo bi ih 0,25 milijuna.

 ah da je baba muško....

 

Zato nije lol

 ah pa covjek dobro veli, igra je besplatna, djecurlija pohrlila probati svakakvo govnobit ce toga jos..lp

 To je to... Bravo.. osim sto briljiras po HW temama briljiraas i u igrama tipa BR...

Igras pubg samo zato sto mozes kempati do kraja... GG

7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
toxic kaže...

 To je to... Bravo.. osim sto briljiras po HW temama briljiraas i u igrama tipa BR...

Igras pubg samo zato sto mozes kempati do kraja... GG

 Bas to, kad netko spomene PUBG mene odmah asocira na kampanje u nekom wc-u...

 

APEX sa druge strane ima sve elemente BR-a, samo sto ima puno vise akcije, a pasivnost, mehanicke sposobnosti konja na umoru i kampaje se kaznjavaju. 

7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Zamisli da su djeci dali gta5 besplatno, ta ne bas jeftina igra se prodala u sad vec preko 100mil....vjerovatno u 1+milijardu primjeraka. Apex aaa naslov, đizs krajst kaj toj djeci sipaju u te glave? Lol, Cudi me kako jos nisu izdali BR Simpsone...hahaha pa do bi bio show.lp
Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
0 5 hvala 0
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...
Zamisli da su djeci dali gta5 besplatno, ta ne bas jeftina igra se prodala u sad vec preko 100mil....vjerovatno u 1+milijardu primjeraka. Apex aaa naslov, đizs krajst kaj toj djeci sipaju u te glave? Lol, Cudi me kako jos nisu izdali BR Simpsone...hahaha pa do bi bio show.lp

 je skupa tolko da dođe 11 eura na key shopovima, a i na steamu bila na akciji po 12 eura.

 

Ne lupaj gluposti Stjepko. Apex nije AAA naslov, nego je sređen bolje od mnogih AAA naslova. Ne može biti AAA naslov kad igra nije imala nikakav marketing i nije puno para uloženo u igru. Čitaj bolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2019 12:06 (Jack Sparrow).
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...
Zamisli da su djeci dali gta5 besplatno, ta ne bas jeftina igra se prodala u sad vec preko 100mil....vjerovatno u 1+milijardu primjeraka. Apex aaa naslov, đizs krajst kaj toj djeci sipaju u te glave? Lol, Cudi me kako jos nisu izdali BR Simpsone...hahaha pa do bi bio show.lp

Zasto ne gustas u pubgu nego spamas ovdje? cini mi se da bi ti volio igrat Apex ali si toliko spor i los da jednostavno se places doma u svom kutku i tjesis se kak si dobar u pubgu jer eto prezivis par rundi...

jao kakvih ljudi ima u pm...

 

Shorud je ocito budala kada se prebacio na Apex i zaraduje hrpu love...

nintendo je glup kada radi naslove za djecu itd...

 

BTW igre su primarno i namijenjene djeci a za  odrasle da ne zaborave biti djeca..

BTW Nintendo je izdao BR tetris pa se dokazi :)

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2019 13:08 (toxic).
7 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Nisam to ja rekao, tako djeca pricaju po apex temi, samo prenosim. Sto se tice gta5 toliko sigurno nije kostao prve godine, a evo i nakon 5g kosta 10+€. Nema AA+ igre da je besplatna a da valja. Nigdje ja ne velim da je igra losa, no namjenjena je mladoj publici s razlogom i to je sve, pa pobogu cartoon style je, kaj ti/vam tu nije jasno, normalno da ce se nekima starijim takoder svidjeti, normalno da ce neki bivsi klinac tipa Shroud koji je sad i stariji/iskusniji na mladima zaradivati, pa nemre sigurno biti drugacije. Igra je namjenjena ciljanoj publici.lp
Intel Core™ i7 Forever
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2019 13:22 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...
Nisam to ja rekao, tako djeca pricaju po apex temi, samo prenosim. Sto se tice gta5 toliko sigurno nije kostao prve godine, a evo i nakon 5g kosta 10+€. Nema AA+ igre da je besplatna a da valja.lp

 Samo tješi sam sebe haha

9 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepka jebe K/D 0.7 a u apexu to nema mislim nemas statistike koja ce ti pokatati koliko si dobar ili los.
AMD AntiBoy
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
Stjepanj kaže...
Nisam to ja rekao, tako djeca pricaju po apex temi, samo prenosim. Sto se tice gta5 toliko sigurno nije kostao prve godine, a evo i nakon 5g kosta 10+€. Nema AA+ igre da je besplatna a da valja. Nigdje ja ne velim da je igra losa, no namjenjena je mladoj publici s razlogom i to je sve, pa pobogu cartoon style je, kaj ti/vam tu nije jasno, normalno da ce se nekima starijim takoder svidjeti, normalno da ce neki bivsi klinac tipa Shroud koji je sad i stariji/iskusniji na mladima zaradivati, pa nemre sigurno biti drugacije. Igra je namjenjena ciljanoj publici.lp

 Ma daj ?

Osim što nije, nije niti blizu Borderlandsa i sličnih igri... imaš loša zapažanja s druge strane nije niti BF

 

Igra je između..

BTW što je loša da je igra Cartoon Style ? Ima takvih hrpa odličnih noslova...

Predrasude su zahebana stvar.

5 godina
offline
Re: Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 mil
..... mozda Dusko, nema besplatnih aaa da valjaju? Ocito nikad nisi cuo za tf2 ili dotu, aao nekad....
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Apex Legends nakon tjedan dana zaigralo 25 milijun

Igra je brutala, sve odradjeno kako treba, veličina mape, borbe od tebe 30'tak sekundi, zivi smijeh igrat sa frendovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice