British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazna po

poruka: 4
|
čitano: 2.090
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazna po".
15 godina
offline
British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazna po

pih! em će se žaliti/cjenkati, em će sve ti isti korisnici nadoknaditi kroz cijene ulaznica. država će nešto pokupiti no advokati, kao i uvijek, najviše. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazn

kad god ti nešto sježe avio-prijevoznici, odeš odmah na šalter i zatražiš obrazac za prigovor...

ja prošle godine povratio (zapravo zaradio, firma plaća let, a meni na privat račun refundirali) 250€ i  80£ (vrijednost kofera)...

 

nema milosti!

Ju je je? Je ju je!
16 godina
offline
British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazna po

Pazi lazi koju su izgovorili u izjavi: "Iz aviokompanije su službeno poručili kako su iznenađeni i razočarani ovakvom presudom ICO-a, te dodali kako nisu pronašli dokaze za bilo kakvo iskorištavanje ukradenih podataka u svrhu prijevare ili krađe novca s kreditnih kartica svojih korisnika."

 

Bit ce da su zvali svakog poimence od tih 500.000 ljudi. Barem pola toga odstetnog iznosa bi se moglo raspodijeliti ostecenim strankama. Zar to ne bi bilo pravedno, da se ostecenik namiri?

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: British Airwaysu zbog hakiranja drakonska kazn

-to je glupasta obrana kompanije.. tj u nedostatku bolje rečenice (jer nije važno što lopov ukrade, nego je važno da oni kao kompanija nisu adekvatno zaštititli podatke a to je preduvjet da bi se time uopće bavili..)

 tj.. bitno:

ICO je zaključio kako je ovo bio slučaj zanemarivanja sigurnosti i ugrožavanja privatnosti korisnika, te da aviokompanija nije brinula o njima kako je propisano.

-sad samo da se to počne u EU i kod nas primjenjivati, na sve koji tako traljavo barataju podacima mada u preduvjetu moraju imati odgovarajući nivo zaštite (+ kao nagradne igre, kontrola korištenja-zlouporaba i uništavanja podataka itd..).

 

-tj. dosta je odgovora: ''hackeri..'' i tad nitko nije kriv, sad sud kaže da je, jer je preduvjet, odgovornost pa time i sankcija. Napokon, još da kod i nas zaživi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice