Bugove godišnje nagrade 2018. – Prijenosnik godine

poruka: 3
|
čitano: 2.145
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugove godišnje nagrade 2018. – Prijenosnik godine".
15 godina
offline
Bugove godišnje nagrade 2018. – Prijenosnik godine

Boze dragi koja djeca glasaju. Taj Razer je dopadljiv onim butrama kaj nitko nije gledao u srednjoj pa sad na FERu i filozofskom rokaju obojanu kosu, zovu se gamer girls, igraju Fortnite s ciljem da mogu streamat ubuduce, ima 8 piercinga na 3 cetvorna centimetra face i najdraze boje su im nijanse neonskih lampi.

 

 

Laptop je prosjecan cak i za Razer, a ima cijenu valjda 800$ previse.

 

 

Najbolji laptopi su uvjerljivo XPS 13 (2018) i patchani MBP sa i9.

 
8 0 hvala 5
15 godina
offline
Bugove godišnje nagrade 2018. – Prijenosnik godine

Ovdje je sve jasno... Lenovo opere pod sa svime što je do sada Apple izdao. Osim ako se oformi nova kategorija 2 u 1 kategorija. Ali kategorije su baš glupe kao što kažeš ovdje djeca glasaju.. ako ima više proizvoda od Applea postavi se jedan, što će fanovi (iako mi je nejasno biti fan nečega što ima tranzistora u sebi) samo za njega glasati.

 

 Usporedba Lenova i Applea.

 

BTW: Bugovci, je li to Microsoft ove godine nije izdao Surface Laptop? Nešto se ne sjećam.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
offline
Bugove godišnje nagrade 2018. – Prijenosnik godine

Taj X1 je odlican, no to uglavnom vrijedi za ovo izvana.

 

Iznutra je vjerojatno najlose konstruiran u toj kategoriji. https://www.ifixit.com/Teardown/Lenovo+ThinkPad+X1+Carbon+6th+Gen+Teardown/104337

 

Poznat je problem sa SSDom, uglavnom se desava da ako je laptop malo pritisnut recimo u ruksaku ili se naglo pomakne, baci na krevet npr., ovaj port za SSD prestane radit i zna ga iskopcavat tokom upotrebe pa nece bootat itd.

 

Ali hebiga svi imaju neku boljku. XPS isto nije nesto odusevljavajuc iznutra, ima dosta ljepila i plasticnih covera...MBP je fenomenalno strukturiran iznutra i pospajan, ali sta ti to opet vrijedi kad za crknuti RAM ili SSD moras mijenjat cijelu maticnu...ili za flat kabel dat 649$ izvan garancije za display assembly...ili za bateriju mijenjat top case od 500$.

 

Tako da savrseni laptop se jos ceka...:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2018 12:22 (Mitch).
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice