Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

poruka: 52
|
čitano: 10.105
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof".
10 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
Opet ti o anticheatu, otkud ti znaš da oni nemaju anticheat? Ne mozes ti osigurati igru protiv seronja koje ce uvijek nac neki način da useru igru, kao admin godinama na cod4, koliko god zastitio server, uvijek nakon nekog vremena dodje neki novi cheat i normalno usere igru svim ostalim igračima. On je svjesno davao dijelio cheat drugima, a dok napravis anticheat za to vec pun klinac igraca odustane,steta je počinjena i treba ga kazniti jer je znao da cini i svjesno to radio.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
19 mjeseci
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

 

kad već potežu temu da nije bio dovoljno zreo i znao što radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
ihush kaže...

 -svašta :)

npr copyright? Tko je vlasnik čega? Što se ne smije modificirati (EULAom).. npr windows/OS? Što ako instaliraš neki soft, jel to modifikacija OSa, promjena desktop teme? Snimljen ingame video je čije vlasništvo? Tko uklanja s YT video i opominje DMCAom ..? Epicu se malo pomješalo.

-kinac je seronja.

-epic je trebao osigurati anticheat, epic je taj koji zarađuje modovima-dodacima..

 

ako je zbog mailova, tad je zbof mailova, ne zbog copyrighta, ako je zbog distribucije, tad nije zbog chetanja.. itd. Sudske tužbe ne funkcioniraju tako da nekog tužiš, pa mixas optužnicu.

 

ako gamer nije vlansik snimke, tko je? Npr snimim sony kamerom video, čiji je video-copyright? Moj ili sonyjev? Može li tad sony od YTa tražiti i pozivati se na DMCA-copyright.. -ne. Odnosno, opet, važna sitnica.. ako je to ovaj klinac kriv, ako se snimka ne smije staviti na YT, tad su svi gameri jednako krivi.. a tad je osnova zakona, da se svi moraju jednako kazniti. Bez tog, tko god bio kriv, ima osnovu za žalbu i odbavcivanje presude.

-kao što vidimo, u suđenju, važni su zakoni, što piše, važno je i dokazivati krivnju, ne samo znati.. (sanader?..).

Epic je usro stvar, klinac je odvratan.. ali pogrešan način. Ne može se zakon koristiti protuzakonito. :)

npr, HAC, Mravak, lopina, koji je optužen i pravomoćno presuđen, ali.. prije pravomoćne presude mu je NO dao otkaz (na pogrešno formalan način.. loši pravnici) i tužbom je Mravak dobio 1.5mkn, mada je kriv-lopov.. Tako zakoni funkcioniraju, važnije je imati advokata, nego biti kriv-nevin.. a USA i presedani, kazne-odštete.. klinac je negativac, no što je Sanader i sl. .. sinapse, lička rukovanja, zakoni?

 

npr mail, zabranjeno je objaviti tuđe, privatno.. no kad si firma, nema privatnog. (isto pravilo npr za SPAM, firma nije zaštićena od SPAMa, jer je firma, jer svatko ima pravo komunicirati i nuditi nešto.. to je zakon). Možeš objaviti svaki dokument, pogotovo kad do nekog slučaja dođe. Ne smiješ, ako je oznaka npr državna tajna, ali tad do tog nisi ni smio doći. To što Epic traži, nema osnove.

.. ili, što je pravnik s kapicom u klipiću rekao? .. ostao je neodređen, savjetuje majci da pribavi odvjetnika :) jer Epic ima profesionalce. (ali ne zato jer je nešto 'po zakonu' pa je npr copyright na strani epica..). Ako ga se uzima kao argument.. što taj pravnik kaže?

 

Epic je napravio propust, čitovi su njihov problem. Svi ostali jednostavno banaju gamera. Ostalo su samo pokušaji bullinga pravnog tima, koji se ljuti, no za sud to ne mora biti dovoljno, niti se sudi klincu za antipatičnost. Sud nije nadležan za npr nogomet nego fifa, pa tako ni za pravila unutar igre i duševne boli trećih igrača. (koji ako žele, mogu tužiti klinca i epic za to, imaju osnove). Epic to može iskoristiti i po toj osnovi tužiti klinca (što i radi) .. ali usput, natrpaju još svašta, gluparije koje im se mogu obiti o glavu. Ovisi o sudu..(i adovokatima) vidjet ćemo.

 Porpilično sam siguran da ni ja, a ni ti neznamo što sve piše u copyrights pravilima. Tako da bezveze razglabamo, ovo da treba Epic napraviti anticheat bolji pada u vodu ako nije na sudu samo radi cheatanja u igri. A dal treba, da ali ni jedan anit cheat nije 100% otporan, pogotovo kad je F2P igra.

 

Vidiš ja nisam slagao optužnicu niti li znam, ali sam vidio kod ovog lika što ima kao službeni dokument da je preko 30 stavi nabrojano sa nekim kao dokazima. Tako da tuže ga za više toga izgleda. Taj u kapici je rekao neka sami odlučimo on je samo pročitao izvještaj.

 

Ne vidim zašto kriviš epic kad nisu malog očito tužili za čisti hack nego jer je bio seronja i odbijao ukloniti filmiće i shareati linkove za download hackova. Plus što je djelio njihova imena što navodno isto zabranjeo po copyrightsu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:14 (Jack Sparrow).
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio

-uzrok svega je kenjkasti klinac-čiter.. čitovi.

-bezvezarija je ostalo što se utrpava, kao copyright..

-za čitove, primarno odgovoran je proizvođač, mora predvidjeti i prevenirati, jednako ako želiš imati banku, moraš imati sef, osiguranje.. a lopovima realno ne možeš zabraniti krađu, tj to ih ne spriječava. Ako organizator-vlasnik-epic/banka .. odgovoran vlasnik se mora brinuti o vlasništvu i poslovanju, ako to ne napravi na adekvatan način, tad može biti kažnjen ili zabranjen rad. Zet mora osigurati prijevoz, server stabilnost itd. To je preduvijet za bavljenje time. Svaki korisnik može tužiti epic zbog čitera, zato epic pokreće ovu tužbu, ali odgovrni su.

Kakve to veze ima s njihovim mejlovima ili YT klipičem? Banati ga. Ako nemaju ništa efikasno, tad su oni u stvarnom problemu, jednako kao da auto nema kočnice, ne smije na cestu.

-svatko može svakoga tužiti za bilo što, npr štetu.. no na sudu je to potrebno i dokazati.

 

ovaj forum, npr? Mi tipkamo, dok se bug mora kao vlasnik pobrinuti i reagirati, kao odgovoran vlasnik za sve što se dešava. Ako to netko u startu nije ni predvidio, .. pa, đabe im tad pravne službe (ili se upravo u njih pouzdaju..)

-ako si bio admin, tad znaš da je to obveza vlasnika, administriranje, moderiranje.. Ako se to propusti, tko je kriv, odgovoran? Počinitelj je uvjek kriv, odgovoran je kriv ako ne poduzme ono što mora.

 

- no tad im pozivanje na copyright nije neki pametan potez, nabacivanje hrpe, pa što se primi? Treba im malo nogom u dupe da im dođe do pameti, jednako kao i konkretnom klincu. Svađa dva klinca, od tog, jedan je epic koji bi morao biti pametniji..

 

Jack Sparrow kaže...
..

Ne vidim zašto kriviš epic kad nisu malog očito tužili za čisti hack nego jer je bio seronja i odbijao ukloniti filmiće i shareati linkove za download hackova. Plus što je djelio njihova imena što navodno isto zabranjeo po copyrightsu.

 :) .. pa gle, razumijem ali griješiš ..

-kažeš, očito nisu tužili za hack, nego zato jer je seronja .. ili jer je odbijao..? pa gle, da je epic u pravu, YT bi morao pod zakonskom obvezom ukloniti sporne klipiće, uklanja svaki kad vlasnik to zatraži. Jasnije?

-koja imena je zabranjeno .. copyrightom? :)) .. što, M.Jackson ili Sanader, Pernar, Trump.. imana djelatnika firme su javno dostupan podatak (osim izuzetak, kad je klasificiran), pa do tog kad zoveš telekom, javi ti se 'Hrvoje' (predstavi se, obavezno). Sva korespondencija koju je dobio mailom, je njegov mail, njegovo vlasništvo i službene dokumente može objavljivati kao i podatke koji su tamo navedeni.. npr direktor VIPa piše na računu, na web stranicama itd.. i to ne može biti zabranjeno pod zakonom o osobnim podacima (što bi bilo npr njegovo bračno stanje, spolna orjentacija, vjera itd..).

-sve pogrešno, mada, klinac je kriv, treba ga kazniti.. no kriv je i Epic, treba i soft-gaming industriju kazniti, dovesti u red, pravnike, one koji su dužni osigurati normalan rad, sigurnost. Ne stalno vrištati o hackerima koji postaju izgovor za sve. Odgovornost vlasnika je da to predvidi, prevenira, to je dio biznisa-uvijet.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:29 (ihush).
5 godina
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

To je samo optuženi činio ili su ga nasumično izabrali? Sumnjam da je malac glavni negativac, no neka visi pedro.  Bez zaštite od varanja nema online multiplayera, mnogi varaju i djele linkove. A i ljudi mnoge optužuju da varaju jer gube. Tu se ne radi o klincu nego o poruci drugima a klinac će u ime višeg cilja platiti. I opet sve ide dalje kao da se nije ni desilo samo s drugim akterima i tako u krug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
ihush kaže...

 

 

Jack Sparrow kaže...
..

Ne vidim zašto kriviš epic kad nisu malog očito tužili za čisti hack nego jer je bio seronja i odbijao ukloniti filmiće i shareati linkove za download hackova. Plus što je djelio njihova imena što navodno isto zabranjeo po copyrightsu.

 :) .. pa gle, razumijem ali griješiš ..

-kažeš, očito nisu tužili za hack, nego zato jer je seronja .. ili jer je odbijao..? pa gle, da je epic u pravu, YT bi morao pod zakonskom obvezom ukloniti sporne klipiće, uklanja svaki kad vlasnik to zatraži. Jasnije?

-koja imena je zabranjeno .. copyrightom? :)) .. što, M.Jackson ili Sanader, Pernar, Trump.. imana djelatnika firme su javno dostupan podatak (osim izuzetak, kad je klasificiran), pa do tog kad zoveš telekom, javi ti se 'Hrvoje' (predstavi se, obavezno). Sva korespondencija koju je dobio mailom, je njegov mail, njegovo vlasništvo i službene dokumente može objavljivati kao i podatke koji su tamo navedeni.. npr direktor VIPa piše na računu, na web stranicama itd.. i to ne može biti zabranjeno pod zakonom o osobnim podacima (što bi bilo npr njegovo bračno stanje, spolna orjentacija, vjera itd..).

-sve pogrešno, mada, klinac je kriv, treba ga kazniti.. no kriv je i Epic, treba i soft-gaming industriju kazniti, dovesti u red, pravnike, one koji su dužni osigurati normalan rad, sigurnost. Ne stalno vrištati o hackerima koji postaju izgovor za sve. Odgovornost vlasnika je da to predvidi, prevenira, to je dio biznisa-uvijet.

 Youtube je uklonio sporne klipiće 2x i blokirao mu je prvi youtube račun, pa je mali napravio drugi. Nemam pojma što je lik sve djelio od imena i što je radio pošto su sporni videi maknuti od strane youtubea. To je epic sve pospremio u svoju tužbu kao dokaz

 

Nije samo problem EPIC nego opčenito treba neko stati protiv this stranica koje prodaju i djele hackove. Oni stalno updateaju novije verzije, pa kad se njih ukloni maknuo si i čitere.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:37 (Jack Sparrow).
10 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
Mozes ti kao admin i moderator do sutra administrirati ili moderirati forum ali ako se nadje budala koja je tvrdoglava on ce stalno dolaziti i recimo svima hebat mater a jedino sto ti mozes je stalno brisati postove ili napraviti ban, ali to i dalje ne znaci da neće napraviti drugi akaunt i ponovno to raditi, tako da to ne mozes spriječiti nikako, mozes samo moderirati nakon sta je steta vec pocinjena i o tome se radi.Neznam jesi bio kada mod ili admin, ali pretpostavljam da nisi jer bi onda imao drugaciji uvid u problematiku.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio

-to je ono što ide uz job, kao i ovaj forum, može te banati, možeš se vratiti.. ako žele, tad zatraže od nadležnih (operater..) i dobiju sve potrebne podatke, sudsku zabranu korištenja itd. (blokiranje po IP i sl.). Kad postoji osnova, postoji i predviđen način. Epic je to trebao napraviti i jednostavno eliminirati ga iz igre. Bez ovog ostatka-natezanja. Bug kao primjer i svaki drugi site-usluga.

Kao što je vlasnik/admin odgovoran za npr server, jednaku odgovornost ima operter kojeg klinac koristi i može uskratiti uslugu, tj mora u tom slučaju. Tad klinac više nema npr internet.. Zašto Epic to nije napravio, nego se ovako nateže? Kako bi to bug riješio? Netko drugi..?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:51 (ihush).
3 godine
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio

Onda treba zabraniti i 144hz monitor i slušalice, jer ti igraci imaju prednost od 60hz i zvučnika. Ma i dobar pc treba zaranit ili stavit limit na 30fps. Onda bi bilo fair play.

10 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
Mozes ti imati neznam kako dobar hardwer ako si los igrac to ti nece pomoci, tak da ti ta usporedba nama smisla
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
3 godine
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

neka su malog tužili, drago mi je

 

ovo je dokaz da se u besplatnim igrama neće baš naigrati jer se uvik nađe hrpa napuvanih i bijesnih klinaca pa varaju...

trebalo bi za svaku igru platit, ne puno nego nešto sitnije upravo zato da bi se takvi slučajevi što više spriječili jer mlađi onda ne bi nikako mogli pristupiti igri 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
ihush kaže...

-to je ono što ide uz job, kao i ovaj forum, može te banati, možeš se vratiti.. ako žele, tad zatraže od nadležnih (operater..) i dobiju sve potrebne podatke, sudsku zabranu korištenja itd. (blokiranje po IP i sl.). Kad postoji osnova, postoji i predviđen način. Epic je to trebao napraviti i jednostavno eliminirati ga iz igre. Bez ovog ostatka-natezanja. Bug kao primjer i svaki drugi site-usluga.

Kao što je vlasnik/admin odgovoran za npr server, jednaku odgovornost ima operter kojeg klinac koristi i može uskratiti uslugu, tj mora u tom slučaju. Tad klinac više nema npr internet.. Zašto Epic to nije napravio, nego se ovako nateže? Kako bi to bug riješio? Netko drugi..?

 Opet ti da je hackirao u igri. Kolko puta se treba napisati, uopče ga EPIC ne tereti radi toga nego što je na youtube i twitch stavljao i streamao videje, a usput djelio linkove za hackove. A EPIC nema vlasništvo nad youtubeom i twitchom kako bi ga blokirao sa tih servisa, osim eto toga što su sad napravili.

6 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio

Kao prvo volio bih znati za 1 igru na PC-u koja ima takav anti cheat sustav da nema cheatera?

Kao drugo ovo je free to play igra znači mogu ti banati 100 accounta i ti možeš napraviti novi i uništavati drugima zabavu i nitko ti ništa ne može???

Znači ako ja uspijem hakirati i pokrasti banku iako znam da se ne smije onda je banka kriva šta me nije spriječila?? Dobro da znam...

 

 

5 godina
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

 Postoje raznorazna varanja, od plaćenog boostanja, razvoja igre s jednim timom koji onda godinama pali i žari scenom, pa do korištenja software pomagala. Kome je u interesu da zaradi a svima je, potrudit će se da to spriječi.  Mnogi proizvođači igrica u tome uspjevaju i dobro im ide, a ovi kmeče i tužikaju. Zasukati rukave i raditi na unapređenju i zaštiti i gledati youtube gdje se pokazuju cheatovi te krpati rupe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
bubimir5 kaže...

Kao prvo volio bih znati za 1 igru na PC-u koja ima takav anti cheat sustav da nema cheatera?

Kao drugo ovo je free to play igra znači mogu ti banati 100 accounta i ti možeš napraviti novi i uništavati drugima zabavu i nitko ti ništa ne može???

Znači ako ja uspijem hakirati i pokrasti banku iako znam da se ne smije onda je banka kriva šta me nije spriječila?? Dobro da znam...

 

 

 Ima igrica gdje anticheat jako dobro funkcionira. Da, dobra zaštita odvraća od provala u banke, od kad su dobro štićene ni nema pljački banki. Pljačkaju se samo slabo zaštićene trgovine, kiosci, mjenjačnice. Kad se dobro primjeni zaštita odustaje se i od namjere.

3 godine
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

A vidis da je i ovo jedan nacin zastite :)

 
0 0 hvala 0
3 godine
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

Cekaj na kraju epic nit nije htio tuzit maloga no nije im dao opciju. 

“This particular lawsuit arose as a result of the defendant filing a DMCA counterclaim to a takedown notice on a YouTube video that exposed and promoted Fortnite Battle Royale cheats and exploits. Under these circumstances, the law requires that we file suit or drop the claim."

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
Santana kaže...

Cekaj na kraju epic nit nije htio tuzit maloga no nije im dao opciju. 

“This particular lawsuit arose as a result of the defendant filing a DMCA counterclaim to a takedown notice on a YouTube video that exposed and promoted Fortnite Battle Royale cheats and exploits. Under these circumstances, the law requires that we file suit or drop the claim."

 da, samo što su mali i njegova stara proširili laže kako bi izgledalo da ga tuže radi varanja u igri. A mediji jedva dočekali i sad šire krive naslove.

3 godine
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio
Jack Sparrow kaže...
Santana kaže...

Cekaj na kraju epic nit nije htio tuzit maloga no nije im dao opciju. 

“This particular lawsuit arose as a result of the defendant filing a DMCA counterclaim to a takedown notice on a YouTube video that exposed and promoted Fortnite Battle Royale cheats and exploits. Under these circumstances, the law requires that we file suit or drop the claim."

 da, samo što su mali i njegova stara proširili laže kako bi izgledalo da ga tuže radi varanja u igri. A mediji jedva dočekali i sad šire krive naslove.

 Onda je mali zesci debil(a i njegova stara skupa s njim). Umjesto da je samo obrisao video i nikome nista.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 19:05 (Santana).
6 godina
offline
Re: Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio

Neki dan se jedan redoviti cheater u Doom-u pokušao boriti samnom BEZ cheata, ha ha ha, bez aimbota, automatske sačmarice i bez prolaženja kroz zidove, lik je pružio toliko PATETIČAN otpor da sam doslovno skoro pao iz stolice koliko sam se razvalio smijati.

 

Vi koji mislite da su igre gubitak vremena, pa morate koristit cheat da išta postignete.. ha ha ha

 

Kako vi inače zadovoljite svoju ženu?

 

Nisam još čuo da je izašao cheat za takvo što.

 

Vama sudbina jednostavno nije naklonjena.

Time waits for no man.
9 godina
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

Nagodili se sa klincem. 

Mali prihvatio da neće više kršiti autorska prava, da će isbrisati sve ovo oko varanja. Ako slučajno opet nastavi po svome 5000$ kazna.

http://www.hcl.hr/vijest/epic-games-nagodba-sa-cetrnaestogodisnjim-fortnite-cheaterom-114323/

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Epic Games tuži 14-godišnjaka koji je koristio sof

Svaka čast mami (tj. njenom odvjetniku)!

 
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice