Instagramov IGTV dobiva podršku za landscape video

poruka: 2
|
čitano: 1.423
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Instagramov IGTV dobiva podršku za landscape video".
7 godina
offline
Instagramov IGTV dobiva podršku za landscape video

Zar landscape mode ne bi trebao postojati po defaultu?!

Netko je na ovom forumu davno komentirao, trebali su na pocetku izbaciti portrait mode za video jer taj mode nema veze s mozgom. U jednu ruku Youtube je jedan od zasluznih za kraj posasti zvane loudness war, sada samo treba netko tko ce stati posasti zvanoj portrait video mode. Jasno je da instagram nece biti taj igrac kao sto se vidi iz navedenog clanka, a valja i nadodati da je to servis koji je poceo s "filterima" koji su sasvim dobre fotografije upropastavali i pretvarali fotografije iz modernih kamera s vrhunskom kvalitetom slike u nesto sto se u doba filma nije uopce niti razvijalo iz negativa jer se smatralo upropastenom fotografijom.

 
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Instagramov IGTV dobiva podršku za landscape v
Krivi su korisnici koji ne znaju na koji način se drži smartphone u ruci dok fotografirao ili snimaš....ono u 99% slučajeva vidim da koriste krivo....A tek kad koriste selfie kameru koja je 10 puta lošija od glavne

pametni telefoni...glupi korisnici
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice