Iz Gigabytea stigle dvije PCIe kartice za M.2 SSD-

poruka: 2
|
čitano: 1.309
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iz Gigabytea stigle dvije PCIe kartice za M.2 SSD-".
12 godina
neaktivan
offline
Iz Gigabytea stigle dvije PCIe kartice za M.2 SSD-

možda i drugi plus kod ove izvedbe kod nekih ploča koje pate od "manjka sata konektora",ovo riješenje dobro dođe ako ne utječe na disable-rianje internih sata izlaza.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Iz Gigabytea stigle dvije PCIe kartice za M.2 SSD-

-cijena.. da se uspoređuje s ostalim kontrolerima, tad bi očekivano bilo 50-150kn.. ili do 50% jeftinije mbo, ali očekujem da će ovo biti u rangu +300kn 'za odlikaše'.

 

edit: .. za post iznad, to je 'glupa' raiser kartica .. tako da mbo treba podržavati segmentaciju linea.. i upravo zato bi cijena trebala biti 'za siću'.. ali predpostavljam da će biti obrnuto, jer logika i cijene gađeta nisu direktno pobvezane.. :)

 

edit-2: :))) .. i imati robu, 'vijest'.. koja nema cijenu, mi je nekak' lobotomno.. wtf je smisao biznisa ako ne zarada a tad je preduvijet cijena. Ajfon zna, ostali izgleda bauljaju u bizu, cijena uberales.

 

edit3: prigovor vijestima.. x2 i x4 nisu iste-fizički kartice, pcix gen 3 x8 i x16 .. upravo zbog broja linija (provjeriti što se ima slobodno na mbo, 8-16, 16 je kao za vga..). Navedene su dimenzije u cm.. treba napomenuti sam format utora-konektor, vidljivo na 'srednjoj slici x16 (prije i poslje x8). Pošto većina mbo ima x4 i x16.. treba na to piripaziti, praktično ako se koristi vga, tad samo mbo s dva x16 utora dolaze u obzir..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 13:29 (ihush).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice