KingSpec predstavio eksterni SSD - Z1

poruka: 2
|
čitano: 1.341
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "KingSpec predstavio eksterni SSD - Z1".
10 godina
neaktivan
offline
KingSpec predstavio eksterni SSD - Z1

Lijepo da podržava Windows xp i noviji  :)  A sa druge strane Microsoft želi ubiti sve windowse ispod win10 i to tako da natjera proizvođače da ne podržavaju, Uspjeli su uvjeriti Amd i Intel na nepodršsku za procesoere koji nisu win10 ili noviji. 

 

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
KingSpec predstavio eksterni SSD - Z1

kao svaki proizvođač, gleda svoj interes-tržište a tad i support za konkretan OS.. računaju da im se više isplati imati driver nego nemati ga, skrivati i za to dobiti neku pinku od wintela..

 

a ni wintel nije baš uspješan u naumu.. nije lako iskemijati umjetnju nekompatibilnst na x86 kompatibilnoj platformi uz uvjet da ne smije biti win-10 only, ne smije onemogućiti npr linux-osx.. jer bi pale tužbe, nego ciljano samo starije winver.. skoro nemoguće ali uz pomoć OEMa (bios) i prilagođenog installera izvedivo. Ponekad kažnjivo.

 

pošto proizvođač nije u krvnom srodstvu s wintelom, jasno je što mu je isplativo.. EU komisiji bi također to trebalo biti jasno, .. jednog dana kad se tog sjete, sad nije na agendi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice