Las Vegas dobio autonomni minibus, a ovaj doživio

poruka: 2
|
čitano: 2.086
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Las Vegas dobio autonomni minibus, a ovaj doživio ".
16 godina
offline
Las Vegas dobio autonomni minibus, a ovaj doživio

...ali i da je obrnuto - da je minibus imao vozača koji zna kakvih sve idiota ima u prometu, sudar bi mogao biti izbjegnut. Tako da će se do daljnjeg u prometu s ljudskim vozačima najbolje snalaziti ljudski vozači. Tko će računalu objasniti da tu ima toliko faktora koje čovjek nauči i dobije s iskustvom, kao npr. zna već prepoznati nesigurnog vozača, mladnog vozača, agresivnog vozača, čudnog vozača... i to "uračuna" prilikom donošenja svojih odluka u prometu. Gdje će računalo prepoznati da je bolje auto iz kojeg trešte narodnjaci, na kojeg su dodani komični spojleri i gdje se taj auto nabija na 10 centimentara u vozilo ispred sebe u gužvi bolje propustiti i držati što dalji razmak? To računalo ne može naučiti jer za to treba misliti što računalo po definiciji ne može. Autonomna vozila očito će funkcionirati samo bolje u prometu gdje postoje isključivo autonomna vozila, a taj film nećemo gledati još desetljećima.

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, "How much for a beer" The bartender looks at him, and says "For you, no charge."
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 15:49 (4ndY).
 
9 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Las Vegas dobio autonomni minibus, a ovaj doživio

Očevici kažu da je vozač kamiona prilikom sudara urlao na minibus "They Took Our Jobs"

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 17:01 (MrBlc).
 
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice