Smanjuju se gubici u LG Mobileu

poruka: 2
|
čitano: 1.614
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smanjuju se gubici u LG Mobileu".
13 godina
neaktivan
offline
Smanjuju se gubici u LG Mobileu

Bez ulaganja nema ni dobitka. Europu su potpuno ignorirali, nema marketinga, nema podrske, mobiteli im kasne najmanje pola godine...evo vidim da je krenula prodaja V30...a novi se vec testiraju...LG dobro još i prolaziš

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Smanjuju se gubici u LG Mobileu

LG je stvarno odlična marka, općenito gledajući na njihovu kompletnu tehnološku proizvodnju od TV-a, glazbenih linija, bijele tehnike, mobitela, samo im marketin u Europi skoro i ne postoji. Par serija mobitela su imali kritične greške (bootloop) koje ih je koštalo povjerenja kupaca, ali moram reći da su sve uređaje sa bootloop-om uredno zamjenili (matičnu ili čak i cijeli uređaj) pa čak su ljudima priznavali tu grešku i van garancije i besplatno popravljali što je stvarno + za njih. Drago mi je da se ploako smanjiju gubitci u odjeljenju koje je zaduženo za mobitele jer su im premium uređaji stvarno odlični, imaju najbolji software za kamere u mobitelima i cijene njihovih premium uređaja jako brzo padaju nakon izlaska gdje si običan korisnik može priuštiti zvijer od mobitela za recimo 500€, dok isti takvi uređaji god drugih proizvođača (Samsung, Apple, HTC), cijene ne padaju dugo i često su skuplji barem 200-300€ od identične klase LG-ovog premium mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice