Sony u ponudi televizora za 2018. godinu povećao b

poruka: 3
|
čitano: 1.978
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony u ponudi televizora za 2018. godinu povećao b".
13 godina
offline
Sony u ponudi televizora za 2018. godinu povećao b

Što se LCD FALD modela tiče, nije XF90 poboljšana verzija XE90, već prepakovani XE93. Prošlogodišnji XE90 je sada degradiran u XF85. Nema novih modela ove godine, samo rebrand kao i kod svih ostalih proizvođača. Čeka se HDMI 2.1 za prave nove modele, a to tek 2019. Ono što je kod Sony-ja super je što za manje novca ove godine dobijaš bolji TV. Taj XF85 će biti bombona, znam iz iskustva (XE90 in the house).

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Sony u ponudi televizora za 2018. godinu povećao b

Kak sam ja pomalo nezadovoljni vlasnik Sony TVa model 2016, meni bi bilo puno zanimljivije da sklepaju TV koji funkcionira, pa budem malo kuknjavu prosipal.

 

Prilikom kupnje mog specifičnog 1080p modela, sve je delalo savršeno, responsivno i bez primjetnih problema. 4K modeli su se tek dolazili onomad, ali mi se to činilo i još uvijek mi se tako čini da je posvemašnja kretenarija kupiti 4K za TV koji je manji od 350cm u dijagonali. 

 

Ubrzo su došle prijetnje i silovanja sa automatskim nadogradnjama, koje je sam TV forsirao predanošću koja vas navodi na pomisao da bi se isti moga dezintegrirati i sa sobom povući čitavu dnevnu sobu ako ga slučajno ne nadogradite. Sa nekima od tih "nadogradnji" TV je bio jedva uporabljiv, usporilo se da boli, a odziv na komande daljinskoga odavao je osjećaj kao da su baterije u daljinskom prazne. Resetiranje TVa na tvorničke postavke je samo potencirala problem jer se slaganje DTV kanala pretvorilo u psihičko mučenje koliko je bilo sporo i neresponsivno.  

 

Danas, recimo da radi, uz povremene "a je to trenutke" koje završe automatskim resetiranjem ili se TV jednostavno neće upaliti dok ga ne ištekate iz struje i ponovo upalite. Bilo je i trenutaka kada je TV nekim čudom uspio blokirati žičanu LAN mrežu.. ono. ostal sam totalno paf. kućna mreža mi je krepala i nije se dala oživiti dok nisam ištekal TV :-). TV ima WiFi ali preferiam žicu, malo sam staromodan.

 

Iako sam dotični kupio sa 5 godišnjim jamstvom nisam nešto lud od ideje da ga šaljem u servis, jer servis u ovo vrijeme brzog interneta dan danas zahtjeva da se TV nosi njima da ga oni "malo gledaju" iako sam im uredno ponudio plaćanje izlaska na teren ako baš moraju vidjeti probleme tromog rada uređaja i neresponsivinog daljinskog  te da mi vrate gore software sa kojim je TV provotno isporučen, jer je taj jedini bio korektan. Sačuvaj me Bože primitivizma toga servisa kojem je jedino palo na pamet "instalirali ste puno aplikacija", a ja u čudu. Koje aplikacije :-). Koristim TV kak je došel i aktiviral sam korisnički račun da mogu koristiti ono kaj je već gore. Netflix, Amazon, Berliner Filharmoniken, Google usluge, Youtube, sve je to defaultno gore na TVu.  

 

Sve u svemu, poluproizvod, nisam baš siguran da ću kupiti TV opet, bilokakav, ne samo Sony. Slika mu je odlična, što je je, ali korisničko iskustvo je srednja žalost.

Nije bio skup, samo 8kkn za oko 140cm dijagonale, ali opet iako to nije puno para mogli su ga bar napraviti da radi kako treba umjesto da TV ima "sve što ti padne na pamet"

 

Pa eto, ljudi moji, pamet u glavu sa tim poluproizvodima, nije sve u ekranu, trebal bi TV i delati ispravno.

 

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Sony u ponudi televizora za 2018. godinu poveć
DowlaBoy kaže...

Što se LCD FALD modela tiče, nije XF90 poboljšana verzija XE90, već prepakovani XE93. Prošlogodišnji XE90 je sada degradiran u XF85. Nema novih modela ove godine, samo rebrand kao i kod svih ostalih proizvođača. Čeka se HDMI 2.1 za prave nove modele, a to tek 2019. Ono što je kod Sony-ja super je što za manje novca ove godine dobijaš bolji TV. Taj XF85 će biti bombona, znam iz iskustva (XE90 in the hou

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 15:58 (movie).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice