Tko bi uopće kupio Sonyjev VR2?

poruka: 3
|
čitano: 10.632
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko bi uopće kupio Sonyjev VR2?".
13 godina
offline
Tko bi uopće kupio Sonyjev VR2?

Za mene je cinjenica da GT7 ima full support dovoljna da narucim. A onda Horizon i Resident Evil su AAA bonusi + nekoliko indie igara poput Kayak VR i slicno. Uz "obicne" PS5 igre za mene je to dovoljno za puno mjeseci zabave.

 

Ako ga kupim, povecavam sanse da ce biti vise igara za njega, a ako ce cjela platforma failat, slutim da ce ga otkljucat za PC (s obzirom da imaju trend objavljivanja PS igra na PC-u) i natjecat se s Metom i Valveom.

It s just cornflakes...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2023 8:20 (Qudek).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
offline
Tko bi uopće kupio Sonyjev VR2?

Ja bih ga vec uzeo da ga ima u Media Marktu ili Saturnu,ne zelim narucivat online od Sonya.

GT7,dovoljno.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
offline
Tko bi uopće kupio Sonyjev VR2?

Nakon što sam probao GT7, dunno, draže mi ga je igrat na telki, daleko bolja grafika osobno i nema brige oko mucnine. Jep, tu je odrešeni immersion od VR-a,ali osobno mi nije bolje nego 77" oled tu-u i ne mogu se zamisliti da bi ikad htio igrat nešto u cinematic modu naspram telke.
Horizon sam probao demo i dovoljno mi je da sam sretan odlukom što ga nisam uzeo u kompletu, fora game, ali ono, nisam ocaran toliko penjanjem, a dobar dio gejma se svodi na to.
Village ima jako dobar immersion, stvarno je scary, doduše ove animacije su loše u VR-u obzirom da vi tipa stojite a imate pogled da ležite na podu i sl.
Probao Ragnarok bubnjanje demo, to mi je recimo bilo odlicno, a na prvu mislio, meeh game.

Ono što svi ti yt recenzenti ne govore, je mura efekt i meni je osobno poprilično vidljiv. Recimo igra Rekindled demo i tijekom cijelog gameplaya je ta kao neka prozirna folija/mreža i više nego prisutna. U RE Villagu je isto bio dosta vidljiv. Try before you buy it bi bila moja preporuka. 

 
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice