Treći HAKOM-ov 5G dan: 5G tehnologija otvorit će v

poruka: 2
|
čitano: 4.356
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Treći HAKOM-ov 5G dan: 5G tehnologija otvorit će v".
16 godina
offline
Treći HAKOM-ov 5G dan: 5G tehnologija otvorit će v

Dok god mislite naplaćivati 5G extra, on neće zaživjeti. U Irskoj se za 20-25€ ima flat Internet, u HR možemo samo sanjati o tome. Standard u Irskoj i standard u HR ne trebamo ni uspoređivati. Toliko o vašim snovima utemeljenim na samohvali. 

 
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Treći HAKOM-ov 5G dan: 5G tehnologija otvorit će v

-hakom? nije li njegova uloga biti regulator.. naravno opet promidžba operatera, tj pokrivanje troška prezentacije-reklame i dijeljenje penkala i kravata, umjesto operatera koji bi u normalnoj državi snosili trošak a regulator bi ih kažnjavao za propuste-prekršaje i sl.

-može organizator-pokrovitelj biti neki operater (logično), može proizvođač opreme, mrežnih modema-routera-swithceva.. može eriksson, može huawei, može tcom.. može i država-grad kao konkretna lokalna infastruktura koja se tad time hvali jednako kao uređenim nogostupima i biciklističkim stazama, kantama za smeće ili vrtićima-školama, može biti lokalna mesnica koja će 'diskretno' reklamirati šnicle, .. ali nigdje u svijetu to ne radi regulator, osim u hr.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice