Upravu Blizzard Entertainmenta napustio Frank Pear

poruka: 3
|
čitano: 2.073
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravu Blizzard Entertainmenta napustio Frank Pear".
16 godina
offline
Upravu Blizzard Entertainmenta napustio Frank Pear

Magični Blizzard moje mladosti. Nostalgija i tuga za onim nevinim vremenima, kada su ovi ljudi entuzijastično radili da bi s nama svima podijelili radost igranja. I dalje imam Battle.net app, i skoro sve Blizzardove igre kupujem, danas više po defaultu. Neke su super i dalje. Ali... nakon uplitanja korporativnog načina kroz Activision, bilo je pitanje vremena kada će kratkoročno-novčani motivi zadovoljavanja dioničara prevladati. Kratkoročni posjednici/špekulanti dionicama... najveći uzrok propasti brojnih dobri firmi nakon što se izlistaju. Stvaraju enorman pritisak na rukovodstva firmi,a ovi to skaliraju prema dolje i onda krene. 

 
6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: Upravu Blizzard Entertainmenta napustio Frank
Sve je to orkestrirano da bi activision eventually u potpunosti preuzeo blizzard. A vi i dalje kupujte igre koje nemaju veze s blizzardom po "defaultu".

Uskoro ce i diablo za mobac, mozda vec i je, a kolko ce se tek u tome moc para njima dat, po "defaultu".

Skoro deset godina activision nije izbacio igru vec proljeve i slot machines mehanike i skoro deset godina nisu vidjeli novcica od mene. Zive upravo od takvih koji po "defaultu" kupuju svaki cod jer je, eto...cod ili jer je, eto...blizzard igra.

Polazem nade u novi cod, kao i u svaki do sad. Ali nece vidjel jedne lipe od mene sve dok igra debelo izade i vidim dal ce bit skrivenih sranja tipa implementacija kockanja nakon releasa. Puj i fuj!!!

Kupujte igre od indie studija, oni zapravo rade igre sa srcem. Ne da ih ima dobrih nego ih ima da se popisaju na AAA studije redom.. Ako se vec daju pare po "defaultu" bolhe onda odabrat nesto novo i nesto sto ima potencijala...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
offline
Re: Upravu Blizzard Entertainmenta napustio Frank
Diablo Immortal uzima danak.
Nevjerojatno da firma koja ima toliki fanbase u isto vrijeme bude u totalno "diskonekciji" sa svima. Nevjerojatna lova se nudi iza ćoška a oni nemreju ni to ubrati
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice