Veslanje po gradu uz sklopivi origami kanu

poruka: 1
|
čitano: 1.145
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veslanje po gradu uz sklopivi origami kanu".
Veslanje po gradu uz sklopivi origami kanu

Sve super, podržavam ovakvu ideju i čini mi se fantastična ako se obistini ono što je obećano (a to se nikad ne obistini, recite jedan, doslovce jedan kickstarter projekat koji nije razočarao).

 

Ono što me smeta kod startup projekata jest što čini se da svi prate nekakvu hipster/alternative/greenworld/freethinking/beyourself/thinkdifferent kulturu kako dizajnom tako i u svojoj svrsi.

Ali dobro, takvima su i namijenjeni kickstarter startup projekti.

 

Jedino mi je kod ove cijene od 10,000 kn onako ... hmmm ogromni upitnik iznad glave. Što točno ulazi u cijenu? Niti jedan materijal ne košta toliko. Oni ne mogu izmišljati toplu vodu nego jedino koristiti već postojeću tehnologiju i malo je drugačije dizajnirati (ajmo reći, think outside the box) . Ali materijal već postoji, aluminij već postoji, užad već postoji, kotači već postoje. Zašto točno ovo mora koštati 10,000 kn? I tako se dobro zna da se sve outsourca u kinu gdje se unajme ljudi i prostor a u čestim slučajevima se jednostavno kupi postojeći generički kineski proizvod i rebrandira ga se sa logotipom startupa.

 

I druga stvar, ... hmmm ... Decathlon ima svoje kajake na napuhavanje koji dođu 2500kn, a napušu se u roku 15 minuta isto. Dolaze u naprtnjači koju staviš na leđa. Hmmm ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice