Gravitacijski valovi i skupljanje markica

poruka: 2
|
čitano: 945
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gravitacijski valovi i skupljanje markica".
15 godina
offline
Gravitacijski valovi i skupljanje markica

samo znanost je znanost. ostalo je neznanost.  a gravitacija je zakon i mora se poštivati. 

 

btw., probajte ovo 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
offline
Gravitacijski valovi i skupljanje markica

Hvala za vijest. Dosta je zanimljivo. A čemu to dalje služi? Fali bar jedan ulomak posvećen nečemu poput "ovo otkriće vrijedno Nobelove nagrade imat će za posljedicu po čovječanstvo...". Jer ovako kako je objavljeno samo će dati poticaj New Age guruima da manipuliraju tajanstvenošću gibljive stvarnosti, i Deepak Chopra će postati njihov papa.

 

I zašto u vijestima prepričavaju da je otkriće onih crnih rupa koje prave podrhtavanja "...it mesmerized the world."? Tko je u svijetu bio opčinjen tim otkrićem, i kako je svijet bio pogođen time, na dobro ili loše, koji kontinenti, nacije, gradovi? Nisam baš pratio breaking news na poznatim kanalima, o tome...

Let go of any expectations and look to generate curiosity in the process, rather than expectation in the result. ~Andy Puddicombe
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 13:51 (Zeljko B).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice