Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v

poruka: 5
|
čitano: 2.939
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v".
13 godina
neaktivan
offline
Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v

Ne bi se cak tolko okomio na rimca kolko na hangar.

 

Kaj nisu ti NOA mobiteli rebrand nekog chink shita? Ajde i da nisu, klasicni su primjer balkanskog poduzetnistva (im looking at you rukometna akcija). Futura npr. zasluzuje mnogo vise od hangara a gdje su za njima?

aka carrycopter
 
0 1 hvala 0
16 godina
offline
Re: Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara
ludizao kaže...

'Kako se u Hrvatskoj stvorio najbrži električni auto na svijetu', to bi i mene zanimalo? Recimo, kako je točno sakupljen novac za početno investiranje pa na dalje? Bilo bi zanimljivo vidjeti na kojim se stojevima izrađuju dijelovi, kako se 'razvija' tehnologija za baterije i tako? Prava je šteta što nema ništa o tome u članku.

http://www.rimac-automobili.com/en/company/factory-tours/

 

Evo ti link, odi pa pitaj tamo ljude i onda nam tu napiši dojmove, umjesto da na svakoj temi ti i tebi slični upadate s istim komentarima. 30 eura je stvarno mala cijena da se raskrinka kompletna "Rimčeva zavjera".

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
 
7 0 hvala 1
10 godina
offline
Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v

Sviđa mi se ovaj projekt , koji će nastojati pristupiti svakome mladom čovjeku, da ga ohrabri da nešto stvori svojim trudom. 

Dosta je bilo više dilera zagrobnog života, vucibatina iz politike, sporta, estarde koji mladi prenose samo negativne stvari.

Stoga, Rimac, Albert i co. imaju moju punu podršku.

 

Ovo je odlična vijest.

Bravo, ljudi!.

 

 

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
offline
Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v

Hangar 18 i Rimac !?

 

Onda možete komotno ubacit i VIVAX brand, a koji ih oba jede za doručak bez problema.

 

Djecu učite krivo odmalena, pa se onda čudimo što ide ovako 'dobro'.

 

 

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Na FER-u predstavljen projekt "Hrvatska stvara", v

P***a im materina, kako se uvjek sjete napravit event za 300 ljudi na faksu vikend pred ispite. Ipiti prije ovih, naprave vikend pred ispite takmičenje neko za djecu i dovedu 200 hajvana na faks, ispiti prije izložba nekakva, ispiti prije hrvatski ripoff comic-con-a, pa opet takmičenje za klince... Do kad? Ne kažem da nebi trebalo pravit ikakve događaje na faksu, samo zašto uvijek pred ispite, kad smo ionako svi nadrkani, mjesta ne bude ni bez posjetitelja i još se onda nakaleme medicinari, ekonomisti, strojari i ostatak koda nemaju svoje fakultete. Izvinite na čangrizavom tonu, ali eto, kad treba da učimo na faksu za ispite, oni nam dovedu 200-300 izvora buke, ekipa s ostalih fakseva dođe, ostavi skripte po stolovima i ode pit kavu. Mi ostanemo bez mira, tišine, mjesta za učenje i mjesta za popit kavu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice