Mega Man 11 - Blue Bomber se vratio

poruka: 3
|
čitano: 1.700
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mega Man 11 - Blue Bomber se vratio".
14 godina
online
Mega Man 11 - Blue Bomber se vratio

Zašto se recenzije igara zovu "igrali smo", a recenzije uređaja se zovu "recenzije" ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 10:18 (AFARON).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
online
Mega Man 11 - Blue Bomber se vratio

Preporuka:

 

Neka se recenzije igara zovu "recenzije" i imati ćete puno više klikova na njih. Koliko sam samo "igrali smo" članaka preskočio jer sam mislio da je riječ samo o nekom gameplay videu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
online
Mega Man 11 - Blue Bomber se vratio

Dobro pitanje, a sad ću i objasniti o čemu se radi.

 

Na novom webu sve funkcionira (sortira se i pretražuje) kroz sustava tagova. Među njima postoje glavni tagovi, to su oni koje vidiše u meniju na vrhu stranice.

 

Glavni tag može imati i podtagove, kako bi se lakše snalazili među raznim temama koje pokriva taj tag. Stoga kada bi IGRE bile podtag RECENZIJAMA ne bi ih bilo moguće razvrstati po žanrovima, a i recenzije igara bi se pojavljivale u pregledu svih ostalih, pretežito hardverskih recenzija (https://www.bug.hr/recenzije).

 

Zato samo uveli dva opisna taga IGRALI SMO, koji jasno govori da se ne radi o vijesti, već o osobnom iskustvu autora, a drugi je NAJAVA koji se isto odnosi na recenzije, ali nastale na osnovu igranja bete ili prikupljenih informacija od strane izdavača.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice