U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo, p

poruka: 3
|
čitano: 1.596
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo, p".
15 godina
offline
U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo, p

ajte jednom po servisima istražite koji se telefoni/računalne komponente/laptopi najviše kvare po hektaru, što se u njima kvari i kakva je servisna usluga. barem u zg, ako ne i diljem "uže regije". jasno, govorim o stvarnim kvarovima (nemar proizvođača/loše komponente/krepa na dan isteka jamstva itd.) a ne o posljedicama "drkanja" papaka koji nemaju pojma pa se poslije žale. 

 

osim ovoga, ne bi bilo loše malo iskušati i, primjerice, sredstva za čišćenje monitora i ine željezarije, otpornost tipkovnica na kavu i ... hm ... tekućine raznovrsne i ostale "periferne" stvari koje zapravo čine život korisnika tehnologije. bez mačaka. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2018 8:05 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživo, p

najbolje da stavite taj hard report u 6 ujutro, pa onda bih ga možda i stigao pogledati uživo

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: U srijedu u 12h gledajte novi Hard-report uživ
Ovaj hard report kao i sve prijašnje, pogledam isključivo kad se pronađe vremena. Termini za live stream su blago rečeno, promašeni. Al' dobro, znamo da streamate za vašeg radnog vremena tako da Vam je oprošteno.
Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice