Završen je prvi .debug – evo kako je bilo

poruka: 2
|
čitano: 1.515
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Završen je prvi .debug – evo kako je bilo".
16 godina
offline
Završen je prvi .debug – evo kako je bilo

Ja čekam PzKpfw-ov izvještaj.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Završen je prvi .debug – evo kako je bilo

 

@Dodinho

 

Nema problema, frende, evo ide izvještaj.

 

Organizacijski se nema što prigovoriti BUG-ovcima. Iako oni kao kompjuterska institucija. organiziraju već duži niz godina slične manifestacije, ovo je bila kruna njihovog dosadašnjega rada.

Probajte se staviti u kožu organizatora. Toliko ljudi treba kontaktirati, službi kordinirati, razgovara obaviti, toliko toga napismeno pripremiti, da bi sve na kraju bilo za nas posjetitelje sve na vrhunskom nivou. 

 

Same fotke dočaravaju tek djelić atmosfere što se tamo moglo doživjeti. Ne ide se na ovakve manifestacije da bi tamo bio tek kao puki promatrač događaja isped tebe koji se odvijaju. Na ovakve događaje se ide sa ciljem.

Sa ciljem da učiš od onih koji su bolji od tebe. Ako promatraš organizatore, predavače, kolega slušatelje od svih njih možeš dosta toga naučiti. Ne mislim samo na verbalnu komunikaciju, nego na svu onu komunikaciju koja se ne iskazuje verbalno. A, to je u komunikaciji 90% cijele percepcije stvarnosti.

 

Nema šanse da se neki IT-vac tamo nije mogao pronaći. Predavanja su doticala svih mogućih područja ICT, te su bila prilagođena svim mogućim senioritetima znanja.  Recimo, na dotčnom adventskim štandovima mogli su se pronaći manje ili veće firme koje su se radile u svim mogućim tehnologijama i područjima. Od C/C++, Pythona, sveprisutne Jave i C#, pa do mobilnih tehnologija, svih mogućih web dev frejmorka, itd.

Miglanje, odnosno osobni kontakti sa involviranim stranama je najveće bogatstvo ovakog jednog događaja. 

 

Pored 2-dnevnog događaja imali smo još prilike kao posjetitelji biti dio izvanškolskih aktivnosti u noćnom klubu. Noćne ptice raširile svoja krila.

Noć ima svoj moč.

 

 

Ovo je tek početak, svaka slijedeća godina .debug-ove verzije biti će bolja i bolja. 

 

 

Da, se ne zaboravi BUG, rula nadmoćno!

Panzerkampfwagen.dzg-C++-USA. :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice