Test bench case

poruka: 3
|
čitano: 9.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Test bench case

Pozz kolege

Kupio sam nove komponente ali ih nisam htio ugrađivati u moj pc desk jer je uskoro coolermaster case mod competition i tamo ću ih koristiti, stoga sam ovo jučer naklepo u solidu, dao na laser, zakrivio na stroju za krivljenje i nadam se da će vam se svidjeti :)

Da mi kompa bude Mažuranić, frend Stjepan Radić, prijatelj Marulić, kao buraz Ante Starčević...
Moj PC  
9 0 hvala 4
15 godina
offline
Re: Test bench case

odlično skrojeno.. ali 'kao da nešto fali'.. :) -poklopac?

- tj koja je svrha nagnutog postolja? big picture/ideja koja objašnjava što-zašto..? ideja je..? Neki poklopac bar 'crtež'? Ili.. ako je naziv ''test'' u temi, za testiranje komponenti.. kao vga, tad nema poklopca? OK, ali čemu tad kosina? Teoretski ne trebaš ništa, samo podlogu koja podigne MBo za cca 2cm/izolacija+visina limova kartica i nešto što će učvrtisti torziono piganje kartice + kablova.. i sve može stojati na stolu bez problema kizanja prilikom ugradnje komponenti npr vga, ram.. ili nekog cpu coolera s federom .. (pa sve klizne po stolu..). Čak i tad, za test npr zbog pregrijavanja/zagirjavanja, realnije je testirati u nekom 'normalnom' zatovrenom kućištu (ako je svrha testa, traženje nekih problema, stabilnosti, OCa i sl.. reklamacija-garancija u servisu itd.. a tad je i toplina dio testa).

 

-izvedba je ok, kvalitetno-precizno.. lim je odlična osnova (osim za kratki spoj..), plastika ili plexiglas je atraktivno za prozirnost i sl. ali loš toplinski, drvo je skupo i habasto/mekano.. svaki materijal ima predonsiti i mane, ovisi što je cilj..

-zgodno za spojiti napajanje i mjesto diska-ssd.. ali, ako je na nekom radnom stolu, monitor, tipkovnica-miš.. uobičajeno je monitor do zida ili na zidu, utičnice za struju i sl, tu negdje, tad je i položaj kabla-napajanja, logičniji prema toj strani, prema zidu, ne bočno.. tj ja sam ljevak i tu mi je miš, smeta mi npr strujni kabel. Na radnom stolu gdje je više takvih 'testbedova', kms i sl. orjentacija je ugl prema zidu.. kao i tad defaultno mjesto za miša, tipkovnicu, kablove, vga, audio.. jer sve je to na stražnjoj strani MBO, ne lijevo-desno.. itd.

 

-ništa ozbiljnog za prigovor.. :) najs, čisto, radi (služi svrsi.. vjerojatno).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
offline
Re: Test bench case
ihush kaže...

 

 Pa mogao sam ja kopirati primochill-ov praxis a vidiš ni on nema poklopac, to mi je samo da drži ove komponente na kupu do cm mod competitiona a poslje toga ode test bench na giveaway ovdje na bug-u kao što sam već napravio za nosač sluški :)

Da mi kompa bude Mažuranić, frend Stjepan Radić, prijatelj Marulić, kao buraz Ante Starčević...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 6:21 (exe).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice