Wifi switcher

poruka: 5
|
čitano: 3.938
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
offline
Wifi switcher

Jeli ima neki windows program koji mjenja wifi mreze, ako je 1 nedostupna ili limited pa nema neta pa automatski prebaci na drugu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Wifi switcher

ne treba ti.. jer to radi svaki uređaj, mobitel, tablet .. i PC automatski, spaja se na dostupnu mrežu, ako je dostupna i ako imaš pass.. ako je pass promijenjen, moraš ga promijeniti i to je sve :)

ako je istovremeno dostupno više mreža, odabereš i opet ne treba nikakav dodatni soft, mada uz uređaj obično dođe i neki dodatni manager.. (nepotrebno, osim što možda ima neke dodatne opcije za preferirane mreže i sl.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
protjeran
offline
Re: Wifi switcher

Da, ali imam problem evo recimo spajam se sa antenom na susjeda medutim nekada puca veza ili je limited, onda ako je limited stoji i dalje spojen na tu mrezu, a ako veza puca stalno se pokusava spojiti na tu mrezu, pa bi htio u babe na katu da se spaja tako da imam neke mogucnosti ako je limited ili veza puca. Nebitno jeli free ili placeni program.

15 godina
offline
Re: Wifi switcher

i dalje je odgovor isti.. ne treba ti, jer kad imaš više mreža, možeš birati koju želiš, kad nemaš više, nemaš što birati a kad su problemi, ne riješavaš ih aplikacijom koja s problemom nema veze jer to ionako radi automatika..

limited je vjerojatno .. podesi npr GW/DNS, gw= ip routera-modema, za dns unesi npr 8.8.8.8 i vidi jel pomaže, odnosno, ako koristiš neke app (torrent, vpn..) onda su te app sumnjivci-uzrok.. ako su samo smetnje, tad ništa neće pomoći.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
offline
Re: Wifi switcher

Probaj spojiti na antenu neki bolji (deblji ) koaks pogotovo ako je dug pa ima previše gubitaka i imaš zato loš signal pa prekida ......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice