Photobucket ili nešto drugo?

poruka: 4
|
čitano: 7.311
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Photobucket ili nešto drugo?

Trebao bih savjet oko odabira web stranice za djeljenje forografija.
Donedavno sam koristio Photobucket kod kojih sam napravio račun i imao 2GB besplatnog prostora. Nakon što sam potrošio 12% od 2GB počeli su mi stizati poruke da sam potrošio 10GB i da trebam nadograditi to jest platiti za veći prostor na stranici a u međuvremenu fotke koje sam imao u postovima su sada nevidljive pa se ide klikom na njih što mi ne odgovara. U grubo sam provjerio koliko sam zauzeo prostora od besplatnih 2GB i pokazalo se da je negdje cca.200-250MB što nije ni blizu 2GB a kamoli 10GB. Tražim neki servis koji ima isto mogućnost da preko URL adrese tvoja fotka bude vidljiva u postu na nekoj web stranici, znači nešto slično Photobucketu a da nije Photobucket. ;)

Svaki savjet ili iskustva sa istim, dobro je došao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Photobucket ili nešto drugo?
Dropbox?
15 godina
offline
Photobucket ili nešto drugo?

Imgur i Dropbox su dobri za takve stvari (Imgur ima BBCODE podršku ako na forumima treba)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Photobucket ili nešto drugo?

Znači Imgur i Dropbox su dobri i slični Photobucketu.

Bitno da je fotka vidljiva u postu a ne da dobiješ link do fotke pa te tjera na pregled na njihovim stranicama što nije toliko ugodno kao kada je materijal odmah u postu vidljiv.

 

Malo sam se dodano informirao i ne radi se o potrošnji spremljenog materijala jer je kod mene sada točno 196MB (9,80%) od 2GB jer sam nešto obrisao nego potrošenog Bandwidtha kod Photobucketa jer se fotka linka a ograničenje je 10GB Bandwidtha mjesečno koji se svaki mjesec na dan registracije vraća na nulu što je dobra vijest ali moram vidjeti da li će se resetirati 21.ovog mjeseca. Pošto mi je tema dosta popularna nisam do sada primjetio da se ikada mjesečno potrošio cijeli Bandwidth od 10GB pa sam pomislio da su sve fotke obrisane ali na sreću nisu jer su vidljive direktno na njihovom servisu.

 

"Bandwidth is a measure of the resources used to serve (display) media from your Photobucket account to 3rd party sites (like blogs, forums, etc). Bandwidth is not storage. The size of the image or video will increase the amount of bandwidth you use when you link out to other sites. Have you exceeded bandwidth? If you do reach the bandwidth cap for the free account (10GB), your linked out photos will be replaced by the
above Photobucket image that states "this image exceeds bandwidth". To get things back to normal you will need to upgrade to a Plus subscription, or wait for your bandwidth to reset for the month. Your bandwidth will reset to zero every month on the day you registered your account. You can find this date in your User Settings, under the Account tab."

 

Malo ću pregledati Imgur da se dodatno informiram i hvala na savjetima.
Ako netko ima još koji prijedlog i da osobno koristi neke od servisa, slobodno neka napiše redak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 19:12 (Dr.House).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice