Androd sync sa MS Outlookom

poruka: 6
|
čitano: 3.498
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Androd sync sa Outlookom

Pozdrav,

 

Dobio sam službeni Android telefon, kokretno Motorola Defy sa Androidom 2.1.

Telefonske brojeve sam prije toga imao na SIM-u.

 

Pošto inače intenzivno koristim Outlook za email, zanima me kako dobiti s te Motorole kontakte u Outlook - baš mora biti Outlook. Nije mi bitno hoće li to biti relacija Motorola - Gmail - Outlook ili neki lokalni sync.

 

Našao sam http://www.companionlink.com/android/outlook/ međutim to ne radi baš kako treba. Synca samo novo kreirane kontakte (bilo u Outlooku bilo u telefonu), ali postojeće nikako.

 

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:00 (cromiki).
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Androd sync sa MS Outlookom

A kakav imaš mail server? Da s njim probaš sinkronizirati?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Androd sync sa MS Outlookom

Imam samo gmail...

13 godina
offline
Androd sync sa MS Outlookom

Bok i dobar večer želim. Reći ću ti najkraće što mogu, osobno imam HTC DHD, i svi brojevi na mobu su sinkronizirani sa Outlook-om, a da ja na tome nisam svjesno poradio ništa.

Možda, ponavljam možda u tome ima svoje prste HTC Sync program koji sam instalirao na laptop i žična konekcija via USB, tako da probaj naći nešto od Motorole u tom smislu, poveži ih putem USB-a, pa provjeri učinak, vjerojatno bi trebalo upaliti.{#}

 

EDIT; koliko se meni čini, mail račun ovdje ne igra nikakvu ulogu, Gmail, E-mail ili koji drugi oblik, samo program za sinkronizaciju moba i kompa + automatski povezuje Outlook i kontakte u njemu!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 20:57 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Androd sync sa MS Outlookom
ATJLučko kaže...

Možda, ponavljam možda u tome ima svoje prste HTC Sync program koji sam instalirao na laptop i žična konekcija via USB, tako da probaj naći nešto od Motorole u tom smislu...

Bok, dobro veče...

 

Znam za HTC Sync, to ti jeon odradio. Međutim, ne postoji sličan tool za Motorolu ili ga ne pronalazim. To je bilo prvo što sam pokušao.

 

LP

15 godina
neaktivan
offline
Re: Androd sync sa Outlookom

Ne razumijem ovaj dio o nemogućnosti syncanja postojećih kontakata... pokušavaš li syncati kontakte koji su još na SIM-u, ili si te kontakte prebacio u memoriju telefona?

Ukoliko su ti ti kontakti još uvijek samo na SIM kartici, pokušaj ih iskopirati u memoriju telefona, te nakon toga probati sync...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice