OSX i Win 7 u suradnji

poruka: 1
|
čitano: 1.074
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
OSX i Win 7 u suradnji

Evo za potrebe testiranja nekih alata za montažu videa instalirao sam OSX Leopard 10.5.2 Kalway (mislim da se tako piše) putem VmWare-a 7 koji mi radi na windows 7-ici.

 

Imam AMD-ov procesor pa je i to dio problema jer je intel prihvaceniji što se tiče raznoraznih kernela i tih da prostite go**na ;)

 

Znači, sad mi je potvrđeno da ta instalacija radi pa eto, ako se itko htio prebacit na osx ili ga bar isprobat a nije bio zicer koju verziju probat, svakako probajte s ovom. Na forumima imam vrlo detaljnih opisa kako ga dalje nadograditi sa Appleovim službenim updateovima. Unutar same instalacije se nalaze razni driveri, programi, zakrpe i patchevi za amd procove.

 

svakako ih dobro prođite i pročitajte opis za Vama svaki sumnjiv dodatak. Što se tiče dual boota i to ne znam kako ide, i to najbolje da provjerite jer može se desit da Vam ništa ne radi ako se nadate "ma samo će se to poštimat". Sumnjam da će biti tako hehe...

 

Eto još da kažem da i win i osx jedan s drugim odlično rade. obojica su dobila po pola snage kompa (samu snagu mojeg možete vidit na profilu) i naprosto lete :)

eto malo mix windowsa i osx-a ;) eto malo mix windowsa i osx-a ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 15:16 (mrxa1).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice