Informacije za Western Union

poruka: 4
|
čitano: 2.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
offline
Informacije za Western Union

Primio sam uplatu oko 200 eura preko western uniona na svoje ime. Imam sve potrebne informacije (MTCN, ime posiljatelja itd.) no nisam siguran da li je moguce podic tu uplatu ako imam 17 godina. Ako nije moguce koliko je dugo taj novac na raspolaganju za podizanje i da li je mozda moguce sa punoljetnom osobom (sestra,roditelji) podic taj novac?

 

Nisam siguran da li je ovo dobra subkategorija za ovu temu al eto.

13 godina
offline
Re: Informacije za Western Union

Ne možeš dignuti novac ako nemaš 18 god. Isto tako nitko drugi osim tebe ne može dignuti taj novac. On glasi na tebe, a ti nisi punoljetna osoba i time ne možeš dobit novac. Mora se ponovno poslati na ime tvojih roditelja. Po zakonu i po zakonu WU kompanije ti nemaš pravo digutni novac, a netko drugi ne može dignuti sa tvojim potpisom i brojem MTCN jer WU jednostavno ne dopušta poslovanje osobama ispod 18 god.

13 godina
offline
Informacije za Western Union

Da ne otvaram novu temu. Imam slično pitanje. Trebao bih osobi uplatiti novac preko Western Uniona, ali ona nema ličnu. Punoljetna je, ali nema još uvijek ličnu. Da li može sa pasošem dokazati punoljetnost i podignuti pare ili da novac šaljem na nekoga starijeg iz porodice?

15 godina
offline
Informacije za Western Union

Da ne otvaram novu temu, radi se o slijedećem: iz Google Chroma se ne mogu prijaviti u WU, tj. nakon unosa email adrese i lozinke klikom na log in se ništa ne dešava. Na mobitelu sve radi kao i u Micr. Edgeu. Diseblao sam uBlock,opet isto, sa i bez antivirusa isto.

Pa bih zamolio ako netko ima WU da se samo proba logovati iz Chroma na svoj i da li ima isti problem.

 

Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice