Offset printeri

poruka: 9
|
čitano: 6.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Offset printeri
Pozdrav,
Trenutno radim kao offset Printer u maloj ali jako snaznoj firmi, bavimo se tiskom novina za jedan lanac trgovina po cijeloj njemackoj...ovu temu otvaram cisto za diskusije i razmjene informacija te ukoliko ste voljni i iskusni podijeliti koji savjet vezan za offset tisak i strojeve za takav tisak...mene sad zanima posto mi se Njemačka ne sviđa ni najmanje, ali je placa jako velika, koliko se kreću plaće za offset printera u Hrvatskoj i koliko je popularan taj posao?
16 godina
offline
Offset printeri

ja mislio da to neki uređaj 

7 godina
neaktivan
offline
Re: Offset printeri
Krivo izražavanje 😃
7 godina
neaktivan
offline
Re: Offset printeri
Bok. Ja radim u jednoj tiskari (u HR) vec 22g. Jako puno iskustva na offsetu (Roland), montazi i snimanju ploca za ofset, flexo tisak, tisak iz role, rad na nozu (rezanje)...ma stvarno jaako puno toga, da ne spominjem i instruktazu i popravljanje istih masina...
Sta god ti treba, pitaj...
zauzvrat i ja trebam inf.o radu u njemackoj. Dakle placa je najbitnija jer hebiga, od toga zivim. A onda ostali uvjeti. Znam da je stanovanje najgori dio u Deuchlandu, najskuplji.
Imam namjeru trazit posao gore kod vas i ostat zivit bar do penzije jer sam jako ljut na sve u Hrvatskoj. Jel mi vjerujes da mi je zao sto sam branio ovu prokletu drzavu? Toliko su je unistili a i tek ce i ono malo sta je ostalo od nje. Svaka cast suncu i podneblju...al ovo je doslo za ubit se...zato ne razumim zasto zelis ic vamo.
Evo da ti odgovorim na pokoje pitanje. Meni nije toliko lose. Radim na puno mjesta unutar firme al najvise na peterobojci R205 i flexo tisku (visoki tisak iz role). Uglavnom radimo za vece firme sa vecim kolicinama materijala, govorimo o sleperima kamiona papira sto u roli, sto u arku. Gazda daje odgodu placanja 6mj. i jako nisku cijenu al dobije naknadno na kolicini. Moja placa je 7000kn s tim da kasni oko pola godine s jednim dijelom. Prijavljen sam na 6040kn a ostatak ti daje kao prijevoz. I s tim dijelom kasni oko pola godine,(kao nema novaca) a kupuje masine kao ja zvake. Ja zivim kao podstanar (300€), stan sam morao sam namjestit jer je bio prazan (30000kn) prije 6g. Dobro je sta je na mirnoj lokaciji i ima 80m2. I to sta sam nasao tada je premija sta nude. Dvoje djece, jedno moje, drugo zenino i jos k tome invalid kojem drzava oduzela invalidninu! Gamad...
Zena ne radi i ne moze nac posao, cila sritna ako nadje posao u kladionici 3000-3500kn. A rad i svetkom i petkom. Oces jos?
7 godina
neaktivan
offline
Re: Offset printeri

    Pozdrav,

Što se tiče hrvatske plaće se kreću između 4.000 i 6.000 kn ovisno u kojoj tiskari i na kom stroju radiš. Ukojem gradu radiš trenutno i kolike su plaće Offsetdruckera u Njem....ako se smije znati

7 godina
neaktivan
offline
Re: Offset printeri

Ja radim na Heidelberg op tsm 102 i sm 52  plaća  7000 kn pola na ruke pola na banku. Tražim posao Offset tiskara u okolici Münchena,zanimaju me uvjeti rada i visina plaće. Ako netko ima informacije iz prve ruke???

7 godina
neaktivan
offline
Re: Offset printeri

EH ZABORAVIH... ŠTO SE TIČE POPULARNOSTI OVOG POSLA, NIJE MEĐU POPULARNIJIMA ZBOG BUKE, PRAŠINE ,ISPARAVANJA  RAZNIH KEMIKALIJA ITD ...ZNAŠ VEĆ O ČEMU GOVORIM.

13 godina
neaktivan
offline
Offset printeri

da zazivim temu :D  evo mama mi radi u DES ustanovi rucni rad knjiga, numeracija itd  sve sta postoji neznam ni sam sta je rekla sve ostalo sta zna vec 20 god.... i nije zadovoljna vise placom otkako su im smanjili ... pa ona trazi sad posao negdje drugdje a nezna di ce trazit ovakav u splitu zna ko koja firma se time bavi da mozemo slat molbe ? Lp

14 godina
offline
Re: Offset printeri

Dakle... radi na doradi.

Svaka iole ozbiljnija tiskara ima doradu gdje milijun teta buše kalendare, sortiraju, pakiraju.... 
Google i pojam tiskara u Splitu izbacuju popriličan broj rezultata.

Telefon u ruke i kreni.

Moj prijedlog... pokušajte uvijek doći do direktora firme. Ukoliko upit dođe u ruke običnom djelatniku veoma često bude i obrisan.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice