Pecalica Mrak Stvari za 1 Kunu! zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 3.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Pecalica Mrak Stvari za 1 Kunu!

 

PECALICA

 

Pecalica je potpuno novi koncept marketinga – pozitivan, neagresivan marketing, prvi takav sustav u Hrvatskoj!

 

 

            Registracija u sustav Pecalice je potpuno besplatan. Pecalica omogućava da korisnici pregledavanjem reklama naših klijenata sakupljaju bodove koji im omogućavaju kupnju atraktivnih proizvoda za 1 kn i ni lipu više.

 

            Bodove sakupljate registracijom (20 bodova), unosom  dodatnih osobnih podataka (30 bodova), dnevnom prijavom (2 boda), pozivanjem prijatelja (10 bodova) i pregledavanjem reklama u obliku slika, videa ili popunjavanjem anketa naših klijenata. Ovisno o obliku reklame sakupljate određen broj bodova. Svakom registriranom korisniku koji pozove minimalno 25 prijatelja (od kojih minimalno 20 unese dodatne podatke), a oni se registriraju preko njegove osobne pozivne poveznice (poveznica se nalazi pod izbornikom Pozovi prijatelje), Pecalica poklanja MRAK majicu .

 

            Kada sakupite dovoljno bodova za proizvod koji Vas zanima, pričekate da za njega bude otvoreno pecanje. Prijavljujete se jednostavnim klikom na sliku proizvoda.

 

            Prijava za pojedini proizvode će Vas „koštati“ 10% njegove bodovne vrijednosti. Za svaki će proizvod prijave biti otvorene 24 sata. Nakon toga ćemo svim prijavljenim korisnicima poslati obavijest kada počinje njegovo „pecanje“. „Pecanje“ je otvoreno 10 minuta.

 

            Proizvod će na kraju upecati onaj koji prvi klikne na gumb upecaj, koji će se pojaviti u nasumičnom trenutku unutar najavljenih 10 minuta, i prepiše jedinstveni kod koji će se pojaviti odmah nakon toga.

 

            Pobjedniku slijedi kupnja proizvoda za 1 kunu!

 

            Nakon uplate 1 kune (po računu koji će biti dostavljen na email adresu dobitnika), u roku 7 dana od dana pecanja, Pecalica će na Vašu kućnu adresu, o našem trošku, poslati upecani proizvod.

 

            Kako Pecalica svoje poslovanje provodi na prostoru regije, svi će troškovi proizašli zbog carinskih i ostalih troškova drugih država (prema važećim propisima i zakonima svake pojedina države), teretiti dobitnika.

 

 

 

LINK za REGISTRACIJU! http://www.pecalica.hr/

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 10:32 (pirat).
13 godina
offline
Pecalica Mrak Stvari za 1 Kunu!
Wauuu... Nisam znao da to postoji
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice