Recenzija Divoom voombox zvučnika

poruka: 1
|
čitano: 7.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
Recenzija Divoom voombox zvučnika

Pozdrav kolegice i kolege!

 

Reći ću nekoliko riječi o zvučnicima iz naslova, samo nisam uspio nabaviti i četvrti iz serije voombox tako da će biti govora o tri modela.

 

Trevel,+party+i+outdoor Trevel,+party+i+outdoor
 
 

Trevel

 

Zgodna+kopča+za+nošenje Zgodna+kopča+za+nošenje
 
Tipka+za+javljanje,+a+do+nje+za+paljenje+i+gašenje Tipka+za+javljanje,+a+do+nje+za+paljenje+i+gašenje
 
Tikpe+za+pojačavanje+i+stišavanje Tikpe+za+pojačavanje+i+stišavanje
 
Ispod+gumiranog+poklopca+se+nalazi+utor+za+punjenje Ispod+gumiranog+poklopca+se+nalazi+utor+za+punjenje
 

Kao što vidimo radi se o najmanjem iz svoje serije, ali nemojte da vas zavara njegov izgled i tipa de ga pogledaj kako je mal. On je po meni najveće iznenađenje u svojoj seriji pošto od tako malog zvučnika ne očekujete ništa posebno, ali kad ga uključite nastaje tajac pošto mališan može dobrano poteći.

Njegova prednost je što je kompaktnih dimenzija i male mase od svega 312 grama, stoga je lak za nošenje, a i ima zanimljivu kopču pomoću koje ga možete zakačiti za hlače, torbu itd.

Vrijeme punjenja je oko 2 sata, a reprodukcije oko 5 sati. Najveća mu i je mana po meni što mu baterija traje relativno kratko.

 

Navesti ću neke specifikacije:

-Ima zvučnik od 2" koji isporučuje 4W

-Bateriju kapaciteta 550mA

-Bluetooth 4.0 koji bez prepreke radi na udaljenosti od 10 metara

 

Outdoor

 

Ima+iste+tipke+kao+i+manji+zvučnik.+Znači+za+paljenje/gašenje,stišavanje,+javljanje+na+poziv,+pojačavanje Ima+iste+tipke+kao+i+manji+zvučnik.+Znači+za+paljenje/gašenje,stišavanje,+javljanje+na+poziv,+pojačavanje
 
Ulaz+za+3.5mm+kabal,+utor+za+punjenje Ulaz+za+3.5mm+kabal,+utor+za+punjenje
 
Praktična+vrpca+za+lakše+nošenje Praktična+vrpca+za+lakše+nošenje
 

Ovo je već ozbiljniji zvučnik, ne mislim samo pod tip što je veći, nego što za razliku od trevel-a može reproducirati do 20 sati. O vremenu reprodukcije uvelike ovisi koliko ćete glasno slušati. Ovih 20 sati sam dobio sa nekom polovicom glasnoće.

Koliko je veći nažalost toliko nije glasniji od malog trevela, glasniji je, ali ne onoliko koliko bi očekivali od njega. Ali zato jednom kad mu napunite bateriju zaboraviti ćete na njeno punjenje. Sa punjačem od 1A punjenje traje oko 3.5 sata. 

Ovaj zvučnik je već pomalo teži za nošenje pošto je 726 grama.

 

Specifikacije :

-Posjeduje čak 3 zvučnika od kojih su 2 od 2" , a jedan je mali visokotonac. Sve ukupno isporučuju 15W

-Bateriju od 3200mA

-Bluetooth 4.0 koji bez prepreke radi na udaljenosti od 30-ak metara

 

Party

 

Ima+iste+tipke+kao+i+outdoor+samo+uz+jednu+iznimku+što+mu+je+dodana+tipka+za+prekid+bluethooth+veze+sa+uređajem+na+koji+je+spojen Ima+iste+tipke+kao+i+outdoor+samo+uz+jednu+iznimku+što+mu+je+dodana+tipka+za+prekid+bluethooth+veze+sa+uređajem+na+koji+je+spojen
 
Ulaz+za+3.5mm+kabal,+utor+za+punjenje Ulaz+za+3.5mm+kabal,+utor+za+punjenje
 

Na kraju dolazi zvučnik koji je teško prenosiv, što zbog svoje težine od 1150 grame, te pošto nema nikakve vrpce niti išta sličnoga da bi ga mogli lakše ponjeti sa sobom.

Ali moram odmah naglasiti da ovom zvučniku savršeno odgovara njegov naziv party. Vjerovali ili ne on posjeduje subwoofer i to od 3" kad sam ga prvi put čuo nisam mogao vjerovati da može proizvesti toliku količinu basa, samo to ima svoju cijenu u smislu da ako ćete party-ati i slušati na maksimumu njegova baterija će potrajati oko 5 sati, a ako se sluša umjereno na 1/3 glasnoće tada će potrajati i do 15 sati. Da ne zaboravim spomenuti da kad ga pojačate do kraja da sam zvučnik isto počne "plesati" tj. počne se okretati u krug zbog subwoofer-a. Vrijeme punjenja ove mrcine na punjaču od 1A iznosi oko 4.5 sati

 

Specifikacije:

-Posjeduje 3 zvučnika od kojih su 2 od 2", a jedan je subwoofer od 3". Sve ukupno isporučuju 20W

-Baterija od 4200mA

-Bluetooth 4.0 koji bez prepreke radi na udaljenosti od 30-ak metara

-Jedni ima u svojoj seriji NFC koji mu omogućuje lakše povezivanje

 

 

Na kraju staviti ću još koju sliku i navesti specifikacije koje se odnose na sva tri zvučnika.

 

Da dobijete malo bolji dojam o kojoj se veličini zvučnika radi

 
 
 

Kod sva tri zvučnika tipke za pojačavanje i stišavanje ujedno koriste i za prebacivanje pjesme koja se izvodi sa vašeg smartphona ili nekog drugog bluetooth uređaja. Tako da ako želite ići na sljedeću pjesmu da pritisnite i držite tipku za pojačavanje, a ako želite se vratiti pjesmu u nazad onda stisnite i držite tipku za stišavanje. Možda se netko pita pa što će im to. Pošto su zvučnici otporni na prskanje i laganu kišu, a smartphonovi najčešće nisu. Lijepo ostavite svoj smartphone negdje na suhom, pomoću zvučnika po potrebi mjenjate pjesme.

 

Sva tri zvučnika ujedno posjeduju i IP44. U prijevodu znači da posjeduju zaštitu od ulaska krutog tijela sa promjerom većim od 1 mm i zaštitu od prskanja vodom iz svih smjerova – lagano prskanje iz mlaznice.

 

Po meni najotporniji na udarce je outdoor pošto mu je tijelo najviše pokriveno zaštitnom gumom, a i ta sama guma je najrobusnija.

 

EDIT:

 

Zaboravio sam navesti da sva tri zvučnika omogučavaju da možete ih koristiti kao speakerphone, samo nemojte očekivati neku osobitu kvalitetu. Osoba sa kojom pričate će odmah čuti da je na razglasu.

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 18:09 (Gearbox).
Moj PC  
6 0 hvala 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice