Opći uvjeti korištenja malih oglasa na forumu izdvojena tema zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 7.768
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
offline
Opći uvjeti korištenja malih oglasa na forumu
  1. Stranica www.bug.hr u vlasništvu je tvrtke Bug d.o.o. Pristupanjem stranicama portala www.bug.hr, prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja ovih stranica. Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja, te se smatra da je pristupanjem stranicama upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja.
  2. U svrhu oglašavanja na portalu www.bug.hr korisnik se obvezuje registrirati i u registracijskom obrascu popuniti svoje osobne podatke i podatke za kontakt. Prikupljanje traženih podataka utemeljeno je Zakonom o zabrani i sprejčavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti. Korisnik za točnost podataka jamči zakonskom odgovornošću. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u bazi podataka koje je voditelj Bug d.o.o.
  3. Svaki korisnik prihvaćanjem ovih pravila dopušta uporabu i obradu navedenih podataka u svrhe djelovanja sistema i za slanje elektronske pošte, a Bug d.o.o. se obvezuje da će te podatke koristiti samo u svrhe za koje su dobiveni.
  4. Sve objave, oglasi, poruke, tekstovi, prikazi, fotografije, video snimke i drugi materijali (u daljnjem tekstu: sadržaj) objavljeni na stranicama, prenešeni preko stranica, ili linkani sa stranica, isključiva su odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Bug d.o.o. ne daje nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti takvog sadržaja. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba s osnova naknade štete prema izdavaču Bug d.o.o., a po bilo kojem osnovu vezanom uz dostavljeni sadržaj, korisnik preuzima odgovornost kao i obvezu poduzeti sve radnje kako bi obranio i zaštitio izdavača Bug d.o.o. od svih takvih zahtjeva. Korisnik se obvezuje nadoknaditi Bug d.o.o. svaku štetu koje je nastala temeljem zahtjeva trećih osoba, po bilo kojem osnovu vezanom uz dostavljeni materijal.
  5. Zabranjeno je naručivanje i objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama. Nedopušteni su sadržaji koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihova izričitog odobrenja. Korisnik se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su u suprotnosti sa zakonom, ostalim propisima i Ustavom Republike Hrvatske. Korisnik se posebno obvezuje da neće prodavati i oglašavati prodaju robe ili pružanje usluga kojima bi se kršila autorska i srodna prava trećih osoba.
  6. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglašivača (kako zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, sadržaju ponude, o predmetu i cijeni ponude i sl.) rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Bug d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu bilo koje vrste nastale kao posljedica takvih odnosa.
  7. Oglasi moraju biti napisani na hrvatskom jeziku.
  8. Oglas mora sadržavati specifične podatke o predmetu koji se prodaje. Opis se mora odnositi samo na predmet prodaje. U oglasima nije dopušteno oglašavanje ostalih predmeta, usluga, potražnje ili bilo čega drugog što nije direktno predmet prodaje.
  9. Liste proizvoda nisu dopuštene. U jedan oglas dopušteno je upisati samo jedan predmet prodaje, osim ako ne predstavlja komplet.
  10. Naslov oglasa mora opisivati predmet prodaje. U naslov nije dopušteno upisivati naslove drugih web stranica, linkove ili više jednakih znakova zaredom.
  11. Oglasi koji pozivaju na sudjelovanje u raznim mrežnim marketinzima i piramidalnim igrama nisu dopušteni. Jednako tako, nisu dopušteni oglasi koji pozivaju na igranje igara na sreću.
  12. Korisnik može imati samo jedno korisničko ime i za jedan predmet može predati samo jedan oglas.
  13. Linkovi na stranice koje oglašavaju razne usluge nisu dopuštene.
  14. Oglasi koji ne zadovoljavaju zadane kriteriji bit će brisani, a zadržavamo pravo uređivanja, izmijene ili brisanja oglasa i to bez najave u sljedećim okolnostima:
    • kada je oglas predan u krivi podforum
    • kada proizvod i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva
    • kada proizvod može uzrokovati štetu i/ili prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekom drugom na bilo koji način
    • kada proizvod i/ili sadržaj oglasa sadrži diskriminirajuće aspekte, (dječje) pornografske materijale ili po hrvatskom zakonu ilegalne materijale
    • kada sadržaj jednog oglasa sadrži više proizvoda ili usluga koji nisu raspoređeni u ispravne kategorije
    • kada je oglas u bilo kojem smislu uvredljiv
    • kada je oglas sumnjiv u pogledu da oglašava ukradenu ili ilegalnu robu
    • kada oglas na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja
    • Bug d.o.o. zadržava pravo izmjene i dopune pojedinog oglasa, a da se pri tome ne mijenja sadržaj predmetnog oglasa (lektorske intervencije, dopuna podataka i slično).
  15. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati. Bug d.o.o. ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupati.
  16. Bug d.o.o. zadržava pravo brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica. Uvjeti i odnosi između korisnika i društva Bug d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.
  17. Bug d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja oglasa ili grešaka u djelovanju web stranica.
...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 21:50 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice