Prijenosna racunala i gaming

poruka: 3
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
Prijenosna racunala i gaming

Pozdrav svim kolegama sa foruma,

 

Odlucila sam otvoriti ovu temu s ciljem davanja cim boljih savjeta korisnicima aktivnim u najpopularnijem topicu u ovom podforumu - "Ultimativna tema za odabir prijenosnika". Pitanja tipa "Koliko ce mi dobro raditi XX igra na XY laptopu" itekako su dominantna, a nemogucnost davanja "tocnih" odgovora na temelju statistike (benchmarka) dovodi ne samo do potencijalnog nezadovoljstva kupnjom, nego i do nepotrebnih rasprava/spama. - Stoga bih htjela da ovaj topic posluzi kao "reference" svima koji su neodlucni oko odabira laptopa.

 

Sve sto trebate je napisati tocan model laptopa koji koristite i dobivene performanse u igrama. Kako bi i to doveli na visu razinu te izbjegli subjektivnost, preporucam koristenje Fraps (ili nekog slicnog software-a koji prikazuje FPS [frames per second] u igrama).

http://www.fraps.com/

 

Screenshots sa vidjivim FPSom su dobrodosli, takoder je pozeljno priloziti jednu ili vise slika koji pokazuju koristene video detalje. Slobodno dodajte sve ostalo sto smatrate da moze biti od koristi.

 

Nadam se cim vecem broju odgovora :) Hvala.

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Prijenosna racunala i gaming

Zanima me dali je moguće na laptop stavit novi procesor? Novi jači procesor?

 

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: Prijenosna racunala i gaming
Redfooo kaže...

Zanima me dali je moguće na laptop stavit novi procesor? Novi jači procesor?

 

Moguće je u dobar dio modela staviti jači procesor, ovisi koji model imaš, pa prema tome se odredi koji socket i chipset imaš, a o chipsetu ovisi koji procesori ce biti podržani.

Dell Precision M6600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice