Grafička il nešto drugo????

poruka: 8
|
čitano: 3.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Grafička il nešto drugo????

Pozdrav...

Dakle več tjedan dana me mući iritantan problem, nakon nekog vremena mi se sam od sebe ugasi monitor a kompjutor mi radi, skužio sam da dok slušam muziku zvuk poćne štekat kad se to dogodi.

Sve mi liči na grafičku, ali mi nije jasno kako se to dogodi dok igram igrice??? Npr COD2 1280*1024 svi detalji na extra nego dok npr surfam netom?

Intel Pentium 4 3.0GHz
2GB DDR1 400
Asus P5RD1-vm
750W napajanje

 
0 0 hvala 0
12 godina
online
Re: Grafička il nešto drugo????

mislim da nije grafa, matična možda, nešto se pregrijava ili memorija. Skini memtest i testiraj memoriju...dali se resetira ili samo se ugasi monitor?

12 godina
neaktivan
offline
Grafička il nešto drugo????

ne resetira se.... moram ga ručno resetirat, ugasi se monitor i kompjuter ne reagira na ništa niti tipkovnica ne reagira, kao da se pojavi BSOD samo što ga ne vidim jer je monitor ugašen

 

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Grafička il nešto drugo????

Cudne se stvari dogadaju u zadnje vrijeme.

Ja nedavno nabavio GTX 560 od gainwarda i kad ono problemi. Samo se komp smrzne. Ja uvjeren da je do graficke jer se nakon 15-20 min. slika zamuti i smrzne komp.

Probam reinstal drivera od graficke, i nema pomoci ni dalje. Pa malo skeniraj komp sa ovim pa sa onim. Nemam vise pojma sta mi sve nije palo na pamet i sta sve nisam probao. Na kraju uzmem cisti hdd instaliram nove winswe kad ono tamo nema problema.

Ok, ponovo vratim stari hdd sa starim windowsima, kad kvragu ni tamo vise nema problema. Poslije presao i MW3 i BT3 do kraja bez ikakvih problema.

Do veceras, okrenem na youtubu nekakv video u vezi maticne koja me zanima kad ono slika se zacrveni i zamuti i naravno opet se smrznuo komp.

Probam bezveze pogledati jos 2 videa o nekim drugim plocama i njih pogledam bez ikakvih problema-Probam ponovo taj video sto mi je stvaralo probleme i opet naravno smrzotina. Pa ti sad budi pametan koji mu je.

Logovi- nema nista pametno. Jedino sam uocio da mi je svakui put za vrijeme tog problema ucitao windows activation (slui.exe) failed. Ali da bi mi zbog toga radio probleme sa slikom i upucivalo na probleme da grafickom-cisto sumnjam.

Pa evo malo iskoristih ovu temu da ne otvaram novu ako neko ima kakav prijedlog sta bi tu moglo biti. Temperature su u normali, u momentu kad se smrzne komp tada niti ne mogu vidjeti kakve su temperature ali sumnjam da divljaju zbog jednog klipica na youtube-u. Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
offline
Grafička il nešto drugo????

Ja imam sličan problem. Ugasi mi se monitor i resetira kompjuter. Pokušao sam instalirati nove drivere za grafičku ( ati radeon 1950) ali ne pomaže. skinio sam i nove drivere za matičnu (asus m2n4 sli) ali su i bit formatu pa neznam kako da ih otvorim i instaliram. E da a ni dvd rw mi vise ne radi  mogu očitati NEKE dvd (kao orig windovse) ali nikako ne mogu snimati ili očitati neki snimljeni dvd ili cd

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 7:22 (amalia).
 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Grafička il nešto drugo????
amalia kaže...

Ja imam sličan problem. Ugasi mi se monitor i resetira kompjuter.

Koliko često se to dešava? imaš li drugu grafičku da pokušaš s njom, jesi gledao temperaturu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 12:48 (mario1990).
14 godina
offline
Grafička il nešto drugo????

@ SPIJA - probaj isključit hardware acceleration na flashu. Flash nekad zna zezat na nekim youtube video isječcima kad je uključen hardware acceleration. Nadam se da će ti pomoći, meni je. {#}

 

@ IBER - probaj svakako testirati rame par pass-ova, jednom sam servisirao komp sa istim problemom i jedan keks je nesto zezao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
offline
Grafička il nešto drugo????

Probat cu iskljuciti pa vidjeti. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice