Nokia Lumia 520

poruka: 4
|
čitano: 7.829
|
moderatori: Danny_HR, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 520".
8 godina
neaktivan
offline
Nokia Lumia 520

I meni je jučer bio Crni petak. Kupio sam povoljno (u Tisak Media) Nokia Lumia 520, za 1.099,00 Kn. Kao VIP paket. Kako je baterija odvojiva i nije u uređaju,prvo treba skinuti plastični poklopac sa zadnje strane,što nije baš jednostavno.Ne pomažu ni nokti kako piše u uputstvu.Naime,tamo piše da u gornji otvor uz rub poklopca treba gurnuti nokat palca pa drugom rukom primiti uređaj po sredini i savijajući ga odvojiti gornji dio poklopca od uređaja.Svi moji pokušaji postali su uzaludni.Na kraju mi je, u tom natezanju, prsnulo gornje staklo.Ljubazni prodavači u VIP-u uzeli su Lumiu i iako je nisam kupio kod njih,poslali u servis.    

 
0 3 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] mifi: Nokia Lumia 520
Kupio sam Lumia 520 u Tisak Mediji za 1.099,00 Kn kao VIP paket. Stražnji poklopac teško se otvara,pa mi je na kraju pukao ekran. Popravak u Mobis servisu trajao je gotovo mjesec dana i koštao 247,00 Kn.Poslije toga više nije pokazivao punjenje baterije.Niti se mogao uključiti.Poslao sam ga ponovo na servis. Gore, u tehničkim karakteristikama,navodite da nema memor.kartice.Nema je u uređaju,ali postoji utor za nju s unutarnje strane uređaja.
ukupna ocjena
 
0 5 hvala 0
7 godina
protjeran
offline
Re: [Recenzija] mifi: Nokia Lumia 520
mifi kaže...
Gore, u tehničkim karakteristikama,navodite da nema memor.kartice.Nema je u uređaju,ali postoji utor za nju s unutarnje strane uređaja.

Bravo.

Kako si to samo shvatio !?

5 godina
neaktivan
offline
Nokia Lumia 520

treba mi pomoc dali netko zna dali ima za nokiu lumiu 520 posebna aplikacija za skinuti za zakljucavanje slika,poruka i tih stvari?

 

 

unaprijed hvala :)

Benjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice